joi, 5 februarie 2009

Orlando Bloom s-a tatuat si se apuca de cantat

Actorul se afla pe platurile de filmare unde interpreteaza rolul solistului unei formatii rock. Noua productie cinematografica se va numi "Sympathy for Delicious" si este regizata de Mark Ruffalo., marcand astfel debutul sau regizoral.

Filmarile ar fi trebuit sa inceapa cu o luna in urma, insa Mark a amanat acest proiect dupa ce fratele sau, cu doi ani mai mic, a murit dupa ce a fost impuscat in cap.

Initial rolul solistului era destinat actorului James Franco, insa din cauza intazierilor acest s-a vazut nevoit sa-i cedeze rolul actorului Orlando Bloom.

Pentru prima data, Orlando joaca un rol mai masculin si chiar isi arata muschii pe platoul de filmare. Pentru ca face parte dintr-o formatie rock, corpul actorului a trebuit sa fie pictat cu cateva tatuaje false dar care il fac sa fie si mai sexy.

Poate ca James ar fi fost si mai hot dar cred ca ii va prinde bine acest rol si lui Orlando Bloom. Are acum ocazia sa demonstreze ca nu este doar un actor cu trasaturi finute.






















"Sympathy for Delicious" prezinta povestea unui DJ paralizat (Christopher Thornton), din L.A, care datorita credintei sale dobandeste puterea de a vindeca oamenii bolnavi. El reuseste sa faca o multime de oameni fericiti, mai putin pe el insusi caci puterile nu au niciun efect asupra lui.
Mark Ruffalo va fi preotul care il va sustine moral pe DJ-ul paralizat.

Un comentariu:

  1. Bun baiat, mai ales in poza a-2-a unde i s-a rupt elastecul la pantaloni.

    RăspundețiȘtergere