sâmbătă, 4 iulie 2009

Top 5 – Cele mai seducatoare aparitii ale saptamanii

In ultimele doua saptamani vedetele au fost absolut fermecatoare pe covorul rosu. Pana si divele care de obicei reusesc sa starneasca reactii negative sau sa fie incadrate la "Prost Imbracate" au reusit de aceasta data sa impresioneze! Haideti sa vedem si apoi sa votam cel mai HOT look de la Hollywood!

Alicia Keys a avut nevoie de multe critici pentru a-si rafina stilul, insa iata ca a reusit! La BET Awards, ce au avut loc pe 28 iunie, artista a aratata absolut grozav in ciuda faptului ca a purtat o rochie mini! Chiar daca nu are masurile ideale, Alicia a fost cat se poate de sexy intr-o rochie de inspiratie marocana semnata Jenny Packham la care si-a asortat o pereche de sandale nude Christian Louboutin si un plic in aceeasi culoare. Coafura a fost si ea extrem de reusita as indrazni chiar sa spun ca i se potriveste cel mai bine.

























Actrita Marion Cotillard a fost rosie ca focul la premiera filmului "Public Enemies" din Londra. Ea a purtat o rochie din satin rosu, cu corset, semnata Vivienne Westwood. Look-ul a fost completat cu sandale Dior si un plic negru supradimensionat semnat Stella McCartney.
























Dupa aparitia de la MTV Movie Awards Megan Fox a primit o multime de critici la adresa coafurii, ce-i drept nu prea reusite. Apoi actrita a uimit la fiecare aparitie purtand tinute din ce in ce mai seducatoare. Nici tinuta pe care a purtat-o in emisiunea Late Show with David Letterman nu face exceptie! Aceasta Little Black Dress pe care a purtat-o este Herve Leroux la care si-a accesorizat o pereche de sandale tot negre Courtney Crawford. Machiajul si coafura nu au facut altceva decat sa ii scoata in evidenta frumoasele trasaturi!




















In ciuda varstei, Blake Lively are un simt estetic deosebit de bine dezvoltat reusind mereu sa se situeze printre vedetele "bine imbracate" de la evenimentele mondene. Ii face placere sa fie in centrul atentiei (poate din aceasta cauza nici nu rateaza evenimentele importante, cu priza la vedete si fotografi), insa spre deosebire de alte dive reuseste sa impresioneze nu sa scandalizeze.De aceasta data, tinuta pe care a purtat-o a fost din colectia primavara 2009 Roberto Cavalli. In ceea ce priveste sandalele acestea au purtat semnatura Manolo Blahnik, brad extrem de cunoscut pentru toate dependentele de Sex And The City. Afla mai multe despre tinuta ei AICI!




























Orice aparitie a Ditei Von Teese nu are cum sa treaca neobservata. Fosta sotie a lui Marilyn Manson pare mereu desprinsa dintr-un film din anii `50, emanand feminitate, eleganta si bun gust.



































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu