marți, 28 iulie 2009

Actorii isi promoveaza proiectele la Comic Con

In perioada 23-26 iulie s-a desfasurat cea de-a 40 a editie a Conventiei Comic Con de la San Diego. Cu aceasta ocazie mai multi actori s-au adunat pentru a-si promova viitoarele proiecte cinematografice.

Iata cine si ce a avut de prezentat:

New Moon

Kristen Stewart si Robert Pattinson au facut o pauza de la proiectele la care lucreaza in prezent (Remember me si The Runaways) pentru a se alatura din nou echipei alaturi de care au cunoscut succesul anul trecut. Prilejul: promovarea filmului New Moon ce reprezinta continuarea povestii deja celebre din Twilight.

Daca pana acum existau persoane care inca mai credeau ca Robert si Kirsten nu se potrivesc, dupa acest eveniment cu siguranta vor trece si ele in cealalta tabara. Pana acum Kirsten se straduia sa fie la evenimentele de acest gen cat mai feminina, insa la Comic Con a aprut imbracata asa cum se simte ea cel mai bine: cat mai sport, ceea ce a facut ca asemanarea dintre ea si Robert Pattinson sa fie si mai izbitoare!

























Sezonul 2 din True Blood

Pe 25 iulie Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard sau latfel spus Sookie, Bill si Eric si-au facut si ei aparitia in San Diego pentru a promova cel de-al doilea sezon din True Blood cand vom avea parte de mult mai multa actiune!

Pentru cei care nu stiau, Anna Paquin si Stephen Moyer formeaza un cuplu nu doar pe platourile de filmare ci si in viata reala.




















Sezonul 4 din Dexter

Michael C. Hall sau altfel spus Dexter alaturi de Jennifer Carpenter s-au prezentata pe 26 iulie la eveniment pentru a prezenta cel de-al patrulea sezon din mult asteptatul serial Dexter. Cei doi actori desi sunt frate si sora in serial, in viata reala sunt sot si sotie.

Trailerul nu a facut altceva decat sa sporeasca entuziasmul celor care au urmarit primele trei sezoane. Dexter este acum surprins intr-o noua ipostaza: cea de tata. Acest nou “job” pare sa ii ocupe mai mult timp decat si-ar fi dorit astfel ca nu mai are timp sa se ocupe de “adevaratele sale pasiuni”: crimele!








































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu