joi, 30 iulie 2009

Taylor Momsen – personalitate puternica la doar 16 ani!

Actrita ce o interpreteaza pe Jenny in serialul Gossip Girl a implinit recent varsta de doar 16 ani! Cine ar fi crezut?! Taylor arata de 18 ani si daca judeci dupa experienta in cariera ai spune ca are pe putin 25 de ani. Adevarul este ca Taylor joaca in filme inca de la 7 ani. In 2000 a primit un rol in filmul "How the Grinch Stole Christmas" iar doi ani mai tarziu a continuat cu Hansel & Gretel si Spy Kids 2: Island of Lost Dreams.

In 2007 a primit deja celebrul rol din Gossip Girl insa Taylor nu s-a oprit aici. La 14 ani a semnat un contract si cu o agentie de modele iar in prezent are si propria formatie - The Pretty Reckless. Fiind o artista desavarsita la o varsta atat de frageda nu avea cum sa treaca neobservata asa ca nu trebuie sa ne mai mire faptul ca cei de la Teen Vogue s-au grabit sa o puna pe coperta revistei din septembrie 2009.

Iata ce a imbracat actrita la shooting:

Rochie TopShop colectia Fall 2009 - Horror Girls






























Rochie argintie H&M din colectia exclusive Fall 2009























Top alb Rachel Rachel Roy din colectia Fall 2009






























Rochie Gucci din colectia Fall 2009














In cadrul revistei va fi publicat si un interviu cu Taylor. Intrebata cum i se pare la scoala actrita a raspuns cu sinceritate ca o plictiseste cumplit deoarece este o artista si nu o sa o ajute cu nimic trigonometria!

In ceea ce priveste tinerii de varsta ei Taylor a spus ca nu are puncte comune cu ei pentru simplul fapt ca nici ea nu se simte de 16 ani ci mult mai matura din cauza carierei.

Taylor a vorbit chiar si de noul ei look rebel. Se pare ca acesta este stilul care o defineste cel mai bine deoarece pana in prezent a fost mereu sfatuita de altii cum sa se imbrace, insa Taylor din prezent este 100% autentica. Actrita de 16 ani a tinut sa precizeze nu doar ca acum isi alege singura hainele pe care vrea sa le poarte dar ca isi face singura si machiajul si coafura.

Nici capitolul baieti nu a trecut neobservat. Si de aceasta data raspunsul a venit la fel de nonsalant: “nu as iesi cu un baiat de varsta mea! Baietii sunt mult mai imaturi la 16 ani decat fetele! Probabil i-as manca de vii pe baietii de varsta mea!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu