sâmbătă, 27 iunie 2009

I Love Her Look: Blake Lively - omul face haina

Blake Lively, frumoasa actrita din serialul Gossip Girl, in varsta de doar 21 de ani si-a facut aparitia recent la deschiderea unui concept store Swarovski Crystallized (in NY).

Nu sunt o mare fana a albului iar la prima vedere rochia pe care a purtat-o ai zice ca este cat se poate de banala, insa Blake a reusit sa atraga privirile tuturor nu neaprat prin tinuta ci prin atitudine.

Actrita este perfect constienta de atuurile ei, de senzualitatea ei si, ceea ce nu este putin lucru, stie exact ce sa poarte la fiecare eveniment la care participa. In ciuda varstei, Blake are un simt estetic deosebit de bine dezvoltat reusind mereu sa se situeze printre vedetele "bine imbracate" de la evenimentele mondene. Ii face placere sa fie in centrul atentiei (poate din aceasta cauza nici nu rateaza evenimentele importante, cu priza la vedete si fotografi), insa spre deosebire de alte dive reuseste sa impresioneze nu sa scandalizeze.






















De aceasta data, tinuta pe care a purtat-o a fost din colectia primavara 2009 Roberto Cavalli. Alegrea ei a fost diferita de cea prezentata pe podiu. Blake a ales o varianta nu doar mai scurta ci si alba in loc de neagra.





















In ceea ce priveste sandalele acestea au purtat semnatura Manolo Blahnik, brad extrem de cunoscut pentru toate dependentele de Sex And The City. O astfel de pereche de sandale costa 865$.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu