marți, 28 iulie 2009

Vedete cu degete boante

Am vazut tot mai des femei ale caror degete mari de la maini arata cu totul diferit fata de celelalte. Aceasta malformatie de regula "se mosteneste" si devine mult mai vizibila la maturitate. Atunci se poate observa faptul ca degetele mari au ramas mult mai scurte iar unghiile au o forma ciudata, mai lata.

Spuneam ca am vazut multe cazuri de femei cu degete boante sau cu clubbed fingers (denumirea in engleza) iar aceasta malformatie nu le-a iertat nici pe unele dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood cum ar fi Megan Fox si Leighton Meester.

Prima care a fost "desconspirata" a fost Megan Fox.

In luna iunie au aparut in presa o multime de articole menite sa ii stirbeasca actritei faima de diva fermecatoare. Articolele erau insotite de fotografii sugestive care demonstrau ca de cele mai multe ori, atunci cand participa la sedinte foto, Megan Fox fie isi ascundea degetele fie pozele erau taiate in asa fel incat acestea sa nu apara in cadru. Multi o credeau perfecta... insa perfectiunea nu exista.









































In cazul lui Leighton nu s-a facut atata tam-tam... doar cei cu ochi de vultur (ca mine) au putut observa, la o analiza mai atenta a fotografiilor, faptul ca si actrita din Gossip Girl are aceeasi malformatie a degetelor mari. Totusi cazul ei nu pare sa fie atat de grav ca al lui Megan.
















































Leighton pare sa-si fi acceptat defectul desi a fost surprinsa pe covorul rosu si cand isi tinea degetele mari indoite astfel incat sa "ascunda" defectul.

Probabil nu a scapat de tot de acest vechi obicei...























2 comentarii:

  1. ok..trebuie sa spun ca ma enervezi la culme... dintre toate blog-urile si site-urile de stiri mondene tu esti preferata mea dar postezi atat de rar incat ma enervez cand vad ca am de citit numai un post si gata...se termina :(

    RăspundețiȘtergere
  2. In seara asta vin cu noutati si promit sa fiu mai activa si in weekend cand o sa am mai mult timp! E foarte placut sa ai feed-back de la cititori iar mesajul tau mi-a prins tare bine :)

    RăspundețiȘtergere