vineri, 17 iulie 2009

Madonna nu isi mai ascunde iubitul!

Zvonurilor conform carora Madonna s-ar fi despartit de iubitul ei brazilian au fost spulberate in aceasta saptamana in momentul in care artista s-a hotarat sa-l expuna, oficial, in lumina refectoarelor prezentandu-l ca atare!

Madonna a profitat de o petrecere data de renimitii designeri Dolce&Gabbana pentru a arata intregii lumi ca relatia ei cu modelul brazilian, in varsta de doar 23 de ani, merge mai mult decat bine.

Cei doi nu s-au sfiit sa pozeze cu zambetul pe buze iar designerii nu au ratat ocazia de a se fotografia alaturi de Madonna si iubitul ei mai tara cu 27 de ani!

Diferenta de varsta nu poate sa insemne decat un singur lucru: oficial Demi Moore nu mai este vedeta cu cel mai tanar iubit! Intre ea si Ashton Kutcher este o diferenta de doar 15 ani.

In ciuda criticilor negative la adresa proaspatului cuplu, tin sa mentionez ca se potrivesc de minune. La o analiza mai atenta a fotografiei lor se pot observa aceleasi trasaturi fizice.

In alta ordine de idei se pare ca in randul vedetelor este tot mai pregnant trendul iubitilor mai tineri. Tocmai ce scrisesem cu cateva zile in urma de Dita Von Teese care si-a gasit fericirea in bratele unui aristocrat francez cu 11 ani mai tanar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu