miercuri, 15 iulie 2009

Doi se cearta si al treilea castiga: Janet Jackson ia copiii?

Revista Ok! a publicat un material conform caruia cea care are foarte multe sanse sa obtina custodia copiilor lui Michael Jackson este Janet Jackson. In realitate se pare ca si micutii tot pe ea o vor.

O sursa apropiata a familiei a declarat intr-un interviu acordat revistei ca in ultimele saptamani relatia celor 3 cu Janet s-a legat foarte mult.

Ea a fost sprijinul lor si i-a ghidat in toata aceasta perioada. Tot sora lui Michael este cea pe care copiii o roaga in fiecare seara sa le citeasca povesti.

Aceeasi sursa a mai adaugat faptul ca Janet ar fi cea mai in masura sa ii creasca pe acesti copii asa cum si-ar fi dorit Michael. Mai exact ea este singura lui ruda care stie sa pretuiasca viata privata si ar reusi sa-i tina pe Blanket, Prince si Paris departe de curiozitatea presei asa cum insusi Micheal a reusit in toti acesti ani.
Legatura stransa dintre copii si Janet se putea observa inca de la ceremonia de inmormantare a lui Michael Jackson. Cei trei au fost in permanenta in preajma ei si nu a ezitat sa ii imbratiseze, sa-i stranga la piept in momentele cele mai grele. Poti vedea cateva poze AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu