sâmbătă, 11 iulie 2009

Look-ul saptamanii: Emma Watson vs. Hayden Panettiere

Initial gandisem aceasta categorie ca pe o comeptitie intre mai mai multe vedete, insa in aceasta saptamana m-am gadit sa schimb putin lucrurile si asta deoarece doua vedete s-au remarcat in mod exceptional!

Emma Watson si Hayden Panettiere au impresionat cu tinute cat mai bine alese! Eram obisnuitacu stilul vestimentar impecabil al tinerei Emma Watson, insa trebuie sa recunosc faptul ca Hayden a fost o surpriza. Aceasta din urma a mizat pe trendul fustelor mini, mergand la sigur cu tot felul de rochite dantelate care sa ascunda doar portiuni mici din corp. Totusi, actrita nu a sarit pragul spre vulgar ci a reusit sa mentina un look sexy, chiar provocator.

Iata cele mai interesante aparitii ale celor doua vedete dupa care va invit, desigur, la vot pentru a desemna castigatoarea din aceasta saptamana!

Emma Watson a purtat o tinuta Jason Wu Resort 2010 la un post de radio, din New York, unde a fost invitata in emisiunea “Live with Regis and Kelly”.

In picioare a purtat o pereche de sandale Bruno Frisoni for Jason Wu. Este prima data cand cei doi designeri colaboreaza iar sandalele fac parte tot din colectia Jason Wu Resort 2010.



















La premiera „Harry Potter and the Half-Blood Prince”, din New York, Emma a purtat o tinuta Proenza Schouler Resort 2010.













Tot in Londra (la o sedinta foto) Emma a purtat o alta tinuta Proenza Schouler Resort 2010.

La deosebita rochie, cu pietre incrustate, a asortat o pereche de sandale gri, cu platforma, de tip gladiator.
















Aceasta este tinuta mea preferata! Rochia este o creatie Christopher Kane si face parte din colectia de toamna 2009. Pantofii exceptionali, cu toc stiletto si platforma metalica poarta semnatura Charlotte Olympia.
















Emma a purtat si o tinuta casual dar in aceeasi nota feminina. Actrita a purtat aceasta tinuta in Londra cand a participat la emisiunea lui David Letterman. Sa nu uitam faptul ca bulinele sunt in trend anul acesta!





















La premiera filmului din Marea Britanie Emma a purtat si o tinuta vintage. Rochia lunga poarta semnatura Ossie Clark.





















Tot la “Live with Regis and Kelly” (in New York) a fost invitata si Hayden. Ea a purtat o rochie din dantela bleu, Zac Posen, iar in picioare a avut o pereche de pantofi Christian Louboutin.


















De aceasta data Hayden a ales sa adopte nu doar trendul “mini” ci si pe cel “one shoulder”. Rochia alba semnata Andy & Deb a fost accesorizata cu un plic Nancy Gonzalez si cu pantofi metalizati Giuseppe Zanotti Design care, sincer, nu prea se potriveau cu intreaga tinuta. O perecehe de pantofi intr-o culoare nude ar fi mers mult mai bine.

Actrita a purtat aceasta tinuta in New York la premiera noului ei film “I Love You Beth Cooper”.















Hayden a purtat o alta rochie bleu insa de aceasta data semnata de Christian Cota, din colectia primavera 2008, la permiera celui de-al saselea sezon din serialul Entourage ce a avut loc in L.A.

















Cea mai indrazneata tinuta purtata de Hayden: o rochie numai din dantela neagra, semnata Caroline Seikaly, ce i-a acoperit doar partile esentiale si la care a asortat o pereche de sandale gladiator Stuart Weitzman.

Actrita a purtat aceasta tinuta la emisiunea “Late Show With David Letterman".

















Hayden intr-o rochie mini de un roz pal semnata Elizabeth and James la care a asortat o pereche de botine decupate (foarte frumoase) Guissepe Zanotti si un plic mov supradimensionat Nancy Gonzalez.





















Inclin totusi sa o declar invingatoare pe Emma Watson pentru divestitatea vestimentara. In timp ce Hayden a mers pe acelasi stil (rochii scurte si drepte) Emma a jonglat pur si simplu cu o multime de stiluri – elegant, smart-casual, vintage, casual, romantic si chiar fetish! In plus, majoritatea hainelor purtate de ea au facut parte din cele mai noi colectii ale designerilor ceea ce inseamna ca vorbim deja de cele din vara lui 2010!

Astept cu nerabdare si voturile voastre pentru a da verdictul final:

Un comentariu:

  1. evident emma.doar e imaginea unei sooper case de moda.si e si mai frumoasa

    RăspundețiȘtergere