joi, 30 iulie 2009

Christian Bale – rolul il face pe om!

Christian Bale a reusit sa ma lase muta de uimire din nou. Actorul a acceptat sa interpreteze un nou rolul care ii va pune la incercare nu doar calitatile actoricesti ci si taria de caracter, vointa.

Actorul se pregateste pentru filmul “The Fighter” ce va fi lansat in 2011 si in care interpreteaza rolul unui antrenor de box dependent de heroina. Pentru a intra in pielea personajului Christian Bale a fost nevoit sa urmeze din nou o cura de slabire severa. Totul a mers ca “pe roate” caci in prezent Christian bale arata de parca si-ar trai ultimele zile din viata. Imaginile surprinse pe platourile de filmare nu au cum sa nu socheze: Christian Bale este doar piele si os, parul i s-a rarit si pare de cel putin 45 de ani desi in realitate are doar 35.
























Aceasta nu este prima data cand actorul isi pune sanatatea in pericol pentru a interpreta un rol.

In 2004 pentru a juca in filmul "The Machinist" Christian Bale a fost nevoit sa slabeasca 30 de kilograme, sa ajunga practic anorexic, pentru a da viata personajului Trevor Reznik care nu mai reusise sa doarma de un an.

Cu toate acestea roul i-a adus un singur premiu castigat in cadrul Catalonian International Film Festival.

In schimb, rolul de Batman, unde trebuie sa fie un pachet de muschi, i-a adus pana acum 3 premii: Best Hero si Best Actor in 2006 pentru Batman Begins la Mtv Movie Award si Saturn Award iar anul acesta la Empire Award a castigat premiul Best Actor pentru prestatia din The Dark Knight.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu