vineri, 17 iulie 2009

Anna Sui te imbraca precum actritele din Gossip Girl

Cum bine spunea cineva intr-un comentariu pe blog, Gossip Girl este unul dintre cele mai interesante seriale cu adolescenti. Povestile cuplurilor de tineri sunt captivante iar personal, pentru ca sunt pasionata de moda, ma mai atrage acest serial si dintr-un alt punct de vedere: stilul adoptat de fiecare personaj feminin in parte. Acestea poarta tinutele celor mai renumiti designeri atat in serial cat si in viata reala.

Patru s-au remarcat in mod special nu doar prin rolul pe care l-au interpretat ci si prin atitudinea pe care o adopta la fiecare aparitie pe covorul rosu. Este vorba despre Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Jenny Humphrey si Vanessa Abrams sau altfel spus despre Blake Lively, Leighton Meester,Taylor Momsen si Jessica Szohr.

De cele trei personaje s-a lasat inspirata si designerul Ana Sui care a acceptat sa realizez o colectie pentru Target Lookbook care sa urmareasca intocmai stilul adolescentelor.

Lansarea oficiala a colectiei va avea loc pe 13 septembrie, insa pana atunci evident ca ti-am pregatit cateva poze cu tinutele

Pentru Vanessa:














Pentru Serena:










Pentru Blair:









Pentru Jenny:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu