sâmbătă, 11 iulie 2009

Poze cu cei trei copii ai lui Michael Jackson

Mult timp identitatea celor trei copii ai lui Michael Jackson a fost ascunsa. Adesea regele muzicii pop fusese judecat pentru faptul ca nu ii scotea in public fara sa aiba fetele acoperite fie cu esarfe fie cu masti de carnaval. Toate acestea au dus la o curiozitate extrema in ceea ce priveste felul in care arata copiii.

Dupa moartea regretatului artist a fost spulberat tot misterul iar Prince (12 ani), Paris (11 ani) si Blanket (7 ani) au fost pusi in lumina bliturilor. Tot acum au iesit la iveala si cateva poze de familie, de pe vremea cand Blanket nici macar nu exista sau avea doar cateva luni. Din toate pozele in care Michael este cu micutii lui reiese un singur lucru: a fost un tata exceptional, grijuliu si apropiat de copiii lui!

In ceea ce priveste dilema "Sunt copiii lui?" as mentiona faptul ca micutul Blanket seamana extrem de mult! Ba chiar, la ceremonia tinuta in cinstea tatalui sau a purtat, asa cum purta si Michael, sosete albe la pantofi si pantaloni negri.

Deoarece Paris este satena cu ochii albastri am putea spune ca seamana mai mult cu mama ei, Debbie Rowe, sau chiar cu bunicul ei Joe Jackson care, desi este mulatru, are totusi ochii albastri.

Iata cateva imagini cu cei trei minunati copii:



































































































































































































































































































Iata si doua filmulete extrem de interesante cu Michael, Paris si Prince: http://www.youtube.com/watch?v=44hr0ISXWds

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu