vineri, 17 iulie 2009

Din seria: Ce costum de circ a mai purtat Lady GaGa...

Probabil te-ai obisnuit deja sa o vezi pe Lady GaGa purtand cele mai nonconformiste costume insa atunci cand te gandesti ca mai ciudat de atat nu se putea imbraca, artista reuseste sa vina cu ceva nou care sa te surprinda si mai tare!

Una dintre cele mai recente tinute cu care a fost fotografiata este o rochie cu un personaj muppet.Imediat dupa ce vezi fotografiile ia nastere si o intrebare cat se poate de logica "Cine face astfel de rochii?". Dupa un mic research misterul este elucidat: designerul se numeste Jean Charles de Castelbajac iar rochia purtata de Lady GaGa face parte din colectia de toamna 2009. Cu aceasta ocazie am mai elucidat un mister pentru ca nu auzisem de acest designer pana in momentul in care fiul sau a inceput sa fie vazut in compania Ditei Von Teese.

Colectia designerului francez contine mai multe astfel de creatii cu acelasi personaj din The Muppets Show asa ca ti-am pregatit si cateva imagini in cazul in care esti curioasa sa vezi si alte creatii de-ale designerului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu