joi, 9 iulie 2009

Cu vedere la sanii vedetelor!

Luna iulie a debutat cu cateva fotografii incendiare. In luna lui cuptor vedetele au renuntat la inhibitii si si-au expus (mai mult sau mai putin) sanii.

Lady GaGa obisnuia sa-si ne arate sanii purtand doar plasturi in "X" pe sfarcuri insa cei de la V Magazin au reusit sa o convinga sa pozeze topless. Asa cum era de asteptat, pictorialul nu este unul obisnuit, cum nu este de fapt nimic din ceea ce face artista.






















O alta vedeta care ne-a obisnuit cu goliciunea ei (expusa de multe ori "intamplator" din cauza tinutelor neadecvate) este Lily Allen. De aceasta data cantareata s-a gandit sa isi expuna oficial sanii. Ea a pozat topless intr-un pictorial pentru revista i-D.




























Rihanna a fost si ea la un pas de a face topless si nu pe o plaja sau pentru un pictorial ci intr-un club. Artista a sarbatorit pe 4 iulie alaturi de un barbat pe care, se pare ca, vroia sa-l impresioneze peste masura din moment ce a decis sa poarte un sacou fara nimic pe dedesubt. Ea si-a accesorizat doar sfarcurile cu doua stele metalice care mie, personal, mi-au amintit de cele purtate de Janet Jackson in timpul duetului cu Justin Timberlake.
Totusi, decizia Rihannei de a purta o astfel de tinuta in afara scenei mi se pare total deplasata. Cred ca orice artist ar trebui sa poata sa faca diferenta intre o tinuta de scena si una sexy de club.


































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu