vineri, 31 iulie 2009

Kirsten Dunst ii face curte lui Robert Pattinson?












Competitia pentru cucerirea inimii lui Robert Pattinson devine tot mai crancena... Ultima victima pe care frumosul actor a facut-o este nimeni alta decat Kirsten Dunst.

Conform Star Magazine, se pare ca cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare din Manhattan, unde Robert lucreaza la noua productie cinematografica "Remember me".

Un apropiat al lui Kirsten a declarat ca aceasta “este pur si simplu fascinate de el si crede ca ar fi iubitul ideal”. Ba mai mult decat atat “Kirsten considera ca au foarte multe in comun”. Si adevarul asta este! Si Kirsten, ca si Robert, a devenit celebra dupa ce a interpretat rolul unui vampir (pentru cine nu isi mai audce aminte este vorba despre "Interviul cu un vampir" unde Kirsten a jucat alaturi de Tom Cruise si Brad Pitt).

Aceeasi sursa a continuat cu declaratiile: “Kirsten flirteaza cu el prin mesaje pentru a-i da de inteles ca este interesata sa-l cunoasca mai bine – cand si unde vrea el!”

Daca dupa lansarea filmului Twilight, Robert inca se mai plangea de singuratate, acum nici nu mai poate fi vorba de asa ceva. Trebuie doar sa aleaga din lista lunga de admiratoare. Oare cine va fi norocoasa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu