vineri, 31 iulie 2009

Taylor Lautner joaca in cea mai tare comedie romantica

Nu doar Robert Pattinson si Kristen Stewart au proiecte noi ci si Taylor Lautner. Tanarul actor a obtinut un rol in ceea ce se anunta a fi cea mai buna comedie romantica de anul viitor. Este vorba despre filmul “Valentine`s Day” ce se va lansa in februarie 2010 in care vor mai juca actori si vedete celebre precum: Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Biel, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Jamie Foxx, Queen Latifah dar si cantareata Taylor Swift.

Cei doi Taylor (Lautner si Swift) au fost deja fotografiati pe platourile de filmare intr-o scena ce se desfasoara la ora de sport. Antrenamentul intens de care a avut parte pentru a-l interpreta pe Jacob se pare ca i-a prins bine lui Taylor deoarece in “Valentine`s Day” are o conditie fizica de invidiat. Actorul a fost fotografiat in timp ce executa o proba de sarituri de garduri dar si cand facea sarituri cu prajina.

In ceea ce priveste scenariul filmului acesta se bazeaza pe mai multe povesti de dragoste. Mai multe cupluri se despart, altele noi se formeaza, toate sub presiunea apropierii zilei indragostitilor.


























2 comentarii: