marți, 7 iulie 2009

Kristen Stewart este insarcinata - tatal este Robert Pattinson!

Aceasta este cea mai noua stire legata de presupusa relatie dintre frumosii actori Robert Pattinson si Kristen Stewart. Este drept ca si eu am micile mele banuieli ca intre cei doi ar fi o chimie destul de puternica... insa de aici si pana la a-i transforma in viitori parinti mi se pare o cale mult prea lunga.

Stirea conform careia Kristen ar fi fost insarcinata cu Robert a fost lansata ieri de un tabloid australian care, cu siguranta, vroia doar sa stabileasca un record nou de vanzari pe baza unor afirmatii nefondate. Publicatia sustinea ca actrita si-a trimis o prietena sa ii cumpere un test de sarcina si sunt sanse foarte mari ca tatal copilului ei sa fie Robert.

Cand un prieten i-a trimis lui Kristen pe Twitter aceasta stire, aceasta a reactionat in stilu-i caracteristic "You’re fucking kidding me!" (sa spunem "Cred ca glumesti!"). Apoi, actrita a preferat sa ignore tot ce s-a intamplat, sa trateze totul cu indiferenta: "Going home. Maybe take a nap and dream that any of this never happened,” (Ma duc acasa. O sa trag un pui de somn si o sa visez ca nimic din toate acestea nu s-au intamplat" urmat de: “Taking a bath and going 2 bed and pretend nothing happened that happened 2day. Night every1.” ("Fac o baie si ma bag in pat si o sa consider ca nimic din ce s-a intamplat astazi, nu s-a intamplar cu adevarat. Nopate buna tuturor").
Actrita are o atitudine cat se poate de normala daca tinem cont de cate astfel de stiri mincinoase apar despre viata ei personala. Totul ar trebui sa aiba o limita dar presa nu cred ca o va cunoaste vreodata!

8 comentarii:

  1. mi se par chiar amuzante stirile de genul asta;))...cate lucruri pot inventa ziaristii pt a avea succes;))...

    RăspundețiȘtergere
  2. este KRISTEN STEWART! KRISTEN nu kirsten.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc ca mi-ai atras atentia cu privire la greseala. Eram obisnuita cu Kirsten Dunst si din cauza asta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. hello!!! ziaristii inventeaza orice pentru cativa dolarei in plus... in plus e absurd1!1 kristen si celelante vedete nu ar treebui sa fie faimoase pe seama barfelor!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. da......amuzant articolul dar cred ca nu este adevarat

    RăspundețiȘtergere
  6. asta nu are cum sa fie adevarat si pe langa asta ar fi trebuit sa i se vada burta dar nu e asa...si eu cred ca kristen nu ar fi facut avort ca doar nu e asa de proasta, si totusi robert a declarat ca nu poate trai fara kristen dar de aici pana la a face un copil chiar e cale lunga, foarte lunga deci toate astea sunt niste calomnii chiar de...oricum ar fi nu are cum sa fie adevarat.Doar nu or innebunit...

    RăspundețiȘtergere
  7. wow! asta da stire pe de o parte as vrea ca ea sa fie insarcinata cu copilul lui, macar ar fi impreuna :)

    RăspundețiȘtergere
  8. se potrivesc foarte bine impreuna!!!!!!!nu m-as supara daca ar avea 10 copii!!!!ii iubesc pe amandoi!!!ii sustin in orice ar face.

    RăspundețiȘtergere