joi, 2 iulie 2009

Kevin Jonas, un tanar artist care stie ce vrea!

Desi are doar 21 de ani, Kevin Jonas si-a cerut iubita (Danielle Deleasa) de nevasta. Aceasta este cu un an mai mare iar cei doi formeaza de mai bine de doi ani un cuplu. Mai exact, s-au cunoscut in mai 2007 pe cand isi petreceau vacanta in Bahamas impreuna cu familiile si de atunci au ramas nedespartiti.

In timp ce alti artisti de varsta lui nu isi doresc altceva decat sa profite de faima pentru a face cat mai multe cuceriri, Kevin pare sa fi fost vrajit irevocabil de cea pe care o descrie ca fiind “cea mai extraordinara femeie din lume”.

Asa cum era de asteptat vestea a dat nastere la tot felul de rautati. Pana acum am citit comentarii facute la adresa nasului logodnicei lui Kevin care ar avea nevoie urgent de o operatie estetica, despre faptul ca se casatoresc atat de repede pentru ca amandoi si-au dat seama ca nu ar putea mai mult, ca sigur Danielle este insarcinata sau ca nimanui nu ii pasa de Kevin deoarece fratii sai sunt mult mai chipesi!

Nu stiu cat isi au locul aceste rautati in aceasta poveste eu sunt doar impresionata de faptul ca un tanar a dat dovada de atat hotarare si a fost dispus sa faca acest pas de la varsta de 21 de ani!

Un comentariu:

  1. dap:)kiar stye ce vrea:)...sunt o mare fana Jonas Brothers:x.Canta fenomenal si ii ador pe toti 3:x...id-ul meu(ptr fani);;)>> jonas_brothers_fans

    RăspundețiȘtergere