duminică, 7 decembrie 2008

Chipul are acum si un nume

Nu a trecut mult timp si noua iubita a lui Marilyn Manson a fost descoperita. Privita din alte unghiuri, tanara de doar 24 de ani nu pare sa mai semene cu nicio alta iubita a artistului, insa un lucru este cert, frumusetea ei nu se poate asemana nici pe departe cu cea a Ditei Von Teese!

Manson, in varsta de 39 de ani, si-a ales si de aceasta data o iubita mult mai tanara, mai exact cu 15 ani. Numele ei este Isani Griffith si este model. Un simplu search pe google dupa numele ei ar putea scoate la iveala motivele pentru care il gaseste atragator pe Manson: este necunoscuta! As putea spune ca momentan, in spatiul virtual, este inexistenta. Sunt curioasa sa vad peste cateva luni cat de mult se va schimba aceasta situatie. Si este imposibil sa nu se schimbe pentru ca orice iubita a excentricului artist atrage atentia. Mi-ar fi placut sa gasesc mai multe imagini cu ea, ca sa pot compara mai tarziu evolutia stilului ei.
Un singur lucru este cert, Isani a fost bruneta inca dinainte sa-l intalneasca pe Manson, insa stilul gothic nu era cel pe care il adopta... dar am senzatia ca il va indragi subit asa cum s-a intamplat si in cazul actritei Evan Rachel Wood!

Manson i-a facut oficial „inaugurarea” la propria expozitie de picturi. Artistul a prezentat-o ca fiind „o prietena foarte speciala”, insa fotografiile surprinse mai tarziu au dovedid faptul ca cei doi formeaza un cuplu. La expozitia cu pricina, Manson a dovedit faptul ca este un artist complet care nu stie doar sa cante ci si sa picteze! Tablourile il reprezinta pe de-a-ntregul fiind realizate in acelasi stil ciudat cu care ne-a obisnuit.

Un comentariu:

  1. ciudat personaj care iti creeaza o stare de groaza atunci cand il vezi, iar cand te uiti si la tablourile lui realizezi ca si-a facut autoportretul

    RăspundețiȘtergere