miercuri, 3 decembrie 2008

Phillipe Blond – Transsexualul Barbie

Este imposibil sa-l vezi pe Phillipe Blonde si sa nu-ti atraga atentia. Este un designer transsexual, in varsta de doar 23 de ani, cu trasaturi de papusa Barbie care, mie personal, imi aminteste de Anna Nicole Smith si chiar de Marilyn Monroe.

De patru ani formeaza un cuplu cu David Blonde. Tot atunci, cei doi s-au hotarat sa se lanseze in industria modei cu un nou brand « The Blonds ». In prezent au ajuns sa lucreze cu vedete precum Madonna, Rihanna, Britney Spears, Fergie si Beyonce.

Se stie ca in industria modei designerii gay fac regulile iar The Blonds reprezinta o adevarata amenintare pentru nume consacrate din industria modei.

Nu doar orientarea sexuala ii face speciali. Din ce am vazut, din colectiile lor, par sa fie cu adevarat talentati. Printre piesele de rezistenta se numara si cateva corsete realizate manual numai cu diamante care vor atrage cu siguranta, pe viitor, atentia divelor atunci cand se vor pregati de aparitii glamorous pe covorul rosu.

Un comentariu:

  1. daca te ghidezi dupa trasaturile fizice sigur iei teapa, oricum arata traznet poate concura cu orice diva fara probleme!

    RăspundețiȘtergere