vineri, 19 decembrie 2008

Angelina Jolie isi face un nou tatuaj?

Ieri a fost ziua lui Brad Pitt. Actorul a implinit varsta de 45 de ani. Drept cadou, se pare ca Angelina Jolie intentioneaza sa isi faca un nou tatuaj.

O sursa apropiata cuplului a declarat ca designul tatuajului a fost deja conceput de Frank Gehry, un celebru arhitect canadian, preferatul faimosului cuplu. Designul este unul abstract si simbolizeaza miscarea, evolutia.

Nu este prima data cand Angelina alege sa isi arate astfel dragostea. Ea si-a tatuat in trecut pe bratul stang numele celui de-al doilea sot. De-a lungul timpului acel tatuaj, sau mai bine zis acea zona a suferit numeroase modificari. Iata ordinea lor cronologica:

Pana sa il cunoasca pe Billy Bob, Angelina si-a tataut un dragon pe bratul stang.




















Dupa ce s-a casatorit cu Billy Bob, deasupra dragonului, actrita si-a tatuat si numele celui de-al doilea sot.




















In februarie 2003, dupa ce a divortat, Angelina si-a setrs cu ajutorul laserului numele fostului sot revenind la varianta initiala a tatuajului.




















In august 2007, dupa ce si-a sters si dragonul, Angelina a aparut cu un nou tatuaj ce reprezinta coordonatele (longitudinea si latitudinea) tarilor unde s-au nascut cei patru copii: Maddox – Cambodia; Zahara – Etiopia; Shiloh - Namibia; Pax – Vietnam.




















In octombrie 2008 tatuajul a suferit noi modificari, Angelina adaugand si coordonatele celor doi gemeni Knox Léon Jolie-Pitt si Vivienne Marcheline Jolie-Pitt care s-au nascut, in iulie 2008, in Franta.





















Tinand cont de faptul ca Angelina inca se mai gandeste sa isi mareasca familia, atat cu copii biologici cat si adoptati, probabil ca va trebui sa-si extinda tatuajul si pe bratul drept caci stangul nu ii va mai ajunge cu siguranta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu