miercuri, 10 decembrie 2008

Transformarile lui Brad Pitt

Se spune “ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea indeplini”. Brad o parasea pe Jennifer Aniston cu cativa ani in urma deoarece el dorea sa isi intemeieze o familie, iar ea nu. Angelina, in schimb, parea sa fie mai mult decat incantata sa devina mamica. Poate prea incantata!

Inca de cand au devenit un cuplu, de mai bine de doia ani, Angelina nu a facut altceva decat sa alerge dupa copii, fie ei adoptivi sau biologici. Totul pare sa se fi transformat intr-o adevarata obsesie pentru actrita care, desi are acasa sase copii (3 biologici si 3 adoptivi), inca mai face drumuri pe la clinicile de fertilizare ceea ce nu poate decat sa insemne ca este pregatita sa devina din nou mamica. Doctorul ei a declarat ca ar putea sa aiba inca o pereche de gemeni daca reuseste sa ramana insarcinata in cel mult doi ani!

I tot acest timp, Brad nu a facut altceva decat sa-si schimbe look-ul din rau in mai rau. Se vede ca viata de familist nu prea ii prieste sau sa fie vorba de geloasa Angelina care prefera sa aiba alaturi un mos doar ca sa fie sigura ca nu mai atrage privirile unei alte femei.

Look: 2006 vs. 2008













La inceputul relatiei cu Angelina Jolie, Brad inca arata ca un adevarat macho man. In 2008, ca o scuza pentru look-ul imbatranit, a declarat ca cea mai mare dorinta a lui este sa readuca mustata ca trend, la barbati.

Cu cati ani pare mai batran?











Este vorba de doar cateva luni diferenta intre cele doua fotografii, insa as spune ca pentru el cele patru luni au facut cat 5 ani!

Mijloc de transport













In martie 2006, Brad era un spirit rebel si un magnet pentru femei, desigur, atunci cand iesea pe strada cu motocicleta. Incepand din 2007, a renuntat la aceasta pentru a merge tot pe doua roti dar cu ce pret?
















Brangelina 2007 vs. 2008











Brangelina ianuarie 2008 vs. decembrie 2008















Brad Pitt pare mai degraba tatal Angelinei… dar uitasem ca ei ii plac barbatii mai in varsta.

Acestea fiind spuse as adauga faptul ca Angelina Jolie era visul oricarui barbat. Acum , insa imi pare cosmarul oricarui barbat.

..........................................................................
They say "be careful what you wish for cause it might come true." Brad left Jennifer Aniston a few years ago because he wanted a baby and she wasn`t ready for that. Angelina instead seemed to be more than delighted to become a mommy. Maybe too excited!

Since they become a couple, more than two years ago, Angelina has done nothing else but to run after children, whether they are biological or adoptive. Everything seems to be a real obsession for the actress. Even though she has six children at home(3 biological and 3 adopted), she is still going to fertilization clinics which can only mean that she is ready to have more children! Her doctor said that they could have another pair of twins in the next two years!

In all this time, Brad has done nothing else than to change his looks from bad to worse. It sees that life as a family man is bad for him or, this could be only the hand of jealous Angelina who wants to have an old man by her side just to be sure that women find him no longer attractive.

Un comentariu:

  1. Bred afiseaza imaginea unui barbat familist, responsabil,dar cam imbatranit. Asta este ce sa-i faci nimeni nu ramane vesnic tanar.

    RăspundețiȘtergere