vineri, 26 decembrie 2008

The Photoshop Award: Retrospectiva 2008

Photoshop-ul a devenit cel mai bun prieten al vedetelor. El reuseste sa indeplineasca orice dorinta.

Asa se face ca dupa ce trec prin mana lui nenea Photoshop, toate divele par perfecte! Soldurile late dispar ca prin minune, talia este subtiata, pielea este neteda si luceste mai ceva ca un glob din bradul de Craciun, ochii sunt mai expresivi, machiajul pare ireal.... cu alte cuvinte totul pare al naiba de perfect! Poate mult prea perfect.

Christina Aguilera pe coperta revistei Cosmopolitan din ianuarie 2009 vs. Christina Aguilera in decembrie 2008 - Negrul subtiaza dar parca nici chiar asa. Asta ar fi insemnat ca talia sa i se subtieze si soldurile sa i se micsoreze intr-un timp record... cam peste noapte asa. Crede cineva in astfel de minuni?






















Jessica Alba a aparut in noul calendar Campari insa imaginile surprinse de paparazi nu coincid cu cele oficiale. Ce s-a intamplat? Proaspata mamica a dat rapid kilogramele acumulate in timpul sarcinii dar se pare ca acest lucru nu a fost suficient pentru a avea mijloceul subtire pe care doar Photoshop-ul i l-a dat!





















Desi a slabit enorm, Britney a apelat cel mai mult anul acesta la bagheta magica a Photoshop-ului atat cand a fost vorba sa-si promoveze videoclipul melodiei Womanizer cat si cel al melodiei Circus.




















Jessica Simpson a aparut pe coperta revistei Elle in septembrie. Si in acest caz, cantareata era mai slaba pe coperta decat in pictorialul din interiorul revistei.














Mariah Carey are o talie de invidiat dar trebuie sa recunostem ca realitatea este departea de cea pe care tot cei de la revista Elle au vrut sa ne-o vanda. PE coperta numarului din august cantareata parea sa aiba corpul unuei pustoaice de 18 ani nicidecum al unei femei de 38 de ani.
























Tot in luna august, actrita Kate Hudson aparea pe coperta revistei "W". "Interventiile" pe care le-a suferit fotografia sunt mai mult decat evidente.




















Luna august poate fi considerata luna Photoshop-ului caci tot atunci pe coperta revistei Cosmopolitan aparea si Scarlett Johansson cu o talie de papusa Barbie. Din imaginea alaturata, surprinsa de paparazzi, se observa care este realitatea.














Pentru a-si promova noul parfum Christina a vrut sa aiba o imagine diafana, aproape ireala. Acest lucru nu ar fi putut fi facut fara ajutorul....




















In februarie a aparut noul catalog Babe Sport primavara-vara 2008 cu Eva Longoria. Corpul vedetei luceste atat de tare, nu face nicio cuta, ai zice ca e de plastic. Efectul vizual este unul de exceptie dar pacat ca nu reflecta realitatea.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu