joi, 18 decembrie 2008

Jenny si Jim la premiera Yes Man din L.A.

Jenny McCarthy si Jim Carey si-au facut aparitia pe covorul rosu la premiera celui mai recent film al actorului, „Yes Man”, din L.A.

Filmul pe care abia il astept si eu, caci Jim este unul din actorii mei preferati de comedie, va fi lansat in Romania la inceputul lunii ianuarie.

Revenind la aparitia lor de pe covorul rosu, nu pot sa spun mai nimic de rau caci Jim parca arata mai bine ca niciodata, are un look fresh, mai tineresc poate si asta poate si din cauza ca nu a adoptat o tinuta sobra ci smart-casual.























In ceea ce o priveste pe Jenny, ea a fost o adevarata Marilyn Monroe, extrem de sexy! Chiar daca eu personal m-am saturat sa tot vedetele imintand-o pe Marilyn... macar lui Jenny McCarthy i-a si reusit.




















Rochia pe care a purtat-o face parte din colectia Herve Leger by Max Azria - toamna 2008. Acelasi designer a creat si rochia bandaj care a fost anul acesta un "must have" printre vedete.




















Desi formeaza un cuplu de peste 3 ani, cei doi au declarat si de aceasta data ca nu intentioneaza sa isi oficializeze relatia. Jim a tinut sa precizeze ca sunt casatoriti de mult timp in inimile lor, in timp ce Jenny a declarat ca romantismul consta in faptul ca ei vor pur si simplu sa fie impreuna si asta nu pentru ca un act ii obliga sa o faca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu