luni, 8 decembrie 2008

Who`s got style: Jennifer Lopez vs. Victoria Beckham

Cele doua vedete au purtat acceasi rochie, semnata Dolce & Gabbana, la doar o luna diferenta.


Prima care a imbracat rochia corset D&G, din colectia primavara 2009, a fost Jennifer Lopez.

Ea a purtat-o chiar la prezentarea colectiei, in luna septembrie, probabil pentru a demonstra tuturor faptul ca poate sa acizitioneze creatiile designerilor chiar inainte ca acestea sa fie lansate oficial.

Victoria Beckham a purtat aceeasi rochie in noiembrie la o petrecere data de revista Allure.


Desi ambele personaje imi sunt antipatice trebuie sa o declar invingatoare pe J.Lo. Accesoriile au fost alese mult mai bine, chiar daca Victoria Beckham a fost incaltata cu pantofii cu varf ascutit de la Balenciaga (mi-am mai exprimat parerea despre ei) care sunt un „must have” in randul vedetelor.

Jennifer are avantajul ca este o femeie cu forme si atunci o rochie multata va arata intotdeauna mai bine daca se muleaza pe niste forme decat pe niste oase acoperite de piele cum e cazul Victoriei Beckham.

In plus, look-ul cantaretei este mult mai glamorouse decat parul ciufulit al sotiei faimosului fotbalist.
The two stars wore the same dress, signed Dolce & Gabbana.

The first to wear the corset dress from D&G spring 2009 collection, was Jennifer Lopez. She wore it, in September, at D&G fashion show S/S 2009, probably to demonstrate that she can afford to buy designers creations even before they officially launched them. Victoria Beckham wore the same dress in November at Allure magazine party.

I have to declare J.Lo a winner. Accessories were chosen much better, even if Victoria Beckham was wearing Balenciaga shoes that are a "must have" among the stars. Jennifer has one big advantage: she has a body and not just bones covered with skin like Victoria Beckham. A dress will always look better on J.Lo.

And I must say that the singers look is much more glamorouse.

Un comentariu:

  1. posteriorul lui Jennifer este de invidiat, nu acelasi lucru se poate spune si de Victoria care este un schelet ambulant, dar cu silicoane pe cinste.

    RăspundețiȘtergere