duminică, 28 iunie 2009

Michael si-a provocat singur moartea?

Moartea lui Michael Jackson continua sa fie invaluita in mister in ciuda faptului ca i s-a facut o prima autopsie. Rezultatele nu au dezvaluit nimic nou decat faptul ca intr-adevar lua medicamente ce ii fusesera prescrise de medicul sau.

Familia nu a fost multumita de raspunsurile date de medici si au cerut deja o a doua autopsie, insa pentru a i se face mai multe ivestigatii se pare ca medicii au nevoie de cel putin 4 saptamani.
Deja se zvoneste faptul ca Michael era dependent de analgezice si ca, in ultima vreme, facuse abuz de ele deoarece era foarte stresat de concertele pe care urma sa le sustina. Se crede ca acest abuz i-ar fi adus moartea.

In realitate se pare ca Michael credea ca va sustine doar 10 concerte si nu 50! Apropiatii sai au declarat ca i-ar fi fost imposibil sa sustina atatea din cauza starii de sanatate mai mult decat precara. Regele muzicii pop nu mai era in stare sa danseze si avea unele zile in care abia daca putea sa mai vorbeasca deci nu putea fi vorba de cantat.

Prima data cand s-a vorbit despre starea de sanatatea a lui Michael a fost in decembrie. Atunci medicii ii dadusera cel mult inca sase luni de viata. Nimeni nu a crezut ca informatiile pot fi adevarate iar seria de concerte pe care vroia sa le sustina a risipit orice urma de indoiala. Din pacate se pare ca doctorii au fost cei care au avut dreptate...

De fiecare daca se spune ca familia este cea mai indurerata insa de aceasta data nu stiu daca se poate spune acelasi lucru si asta pentru ca cea mai recenta poza cu Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson il surprinde pe acesta razand cu pofta. Si cand te gandesti ca cel mai talentat dintre copiii sai murise cu doar cateva zile in urma…
















Si Romania a adus un ultim omagiu artistului. In weekend toti fanii artistului si-au facut aparitia pe stadionul “Lia Manoliu” acolo unde Michael a sustinut cele doua concerte.

Evenimentul, daca ii putem spune asa, a fost organizat de fan clubul oficial al artistului din Romania si de catre televiziunea Mtv care, cu aceasta trista ocazie si-a schimbat propriul slogan din “M is for Music” in “M is for Michael”.

Persoane de toate varstele au fost vazute pe stadion. Toti au venit pentru a aprinde candele, pentru a-si manifesta in felul propriu suferinta.

Mai jos puteti vedea atmosfera de pe Lia Manoliu imortalizata in cateva fotografii.
Sursa foto: Roxana & Florin Arghirescu


Cum crezi ca a murit Michael?
A fost omorat de catre doctorul sau personal
Sigur l-a omorat cineva
A luat o supradoza de pastile
A murit din cauza ca era foarte bolnav
pollcode.com free polls


















































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu