joi, 11 iunie 2009

Kristen Stewart si-a schimbat look-ul - Ce pacat!

Kristen lucreaza la un nou proiect cinematografic alaturi de Dakota Fanning. Noul rol i-a adus si o noua schimbare de look.

La inceput frumoasa actrita doar si-a taiat parul insa apoi a mai luat o decizie (proasta spun eu) de a-si schimba si culoarea parului, astfel ca frumosul roscat a devenit negru! Kristen insasi pare sa fie sensibila la schimbare caci la primele intalniri cu paparazzi s-a ascuns de tot sub gluga hanoracului lasand sa se vada doar cateva suvite din par.

















































Dupa cateva zile de la schimbarea de look, Kristen si-a facut curaj si s-a lasat pozata de paparazzi. Noul look pare sa-i fi rapit sex appeal-ul lasand in lumina bliturilor doar o actrita cu un look rebel.

Sa speram ca este doar ceva temporar si ca, o data cu filmarile la "Eclipse", Kristen va reveni la imaginea, indragita de toti, a Bellei!










































Noul film in care va juca, intitulat "The Runaways", urmareste povestea unei formatii din anii `70 compusa doar din adolescenti. Pentru acest rol Kristen ia lectii de chitara chiar si cate 9 ore pe zi.

Rezultatul va fi vazut in cinematografe abia in 2010.

In alt ordine de idei, barfele conform carora intre ea si Robert Pattinson ar fi "ceva" continua. Recent revista OK! a publicat un articol in care se spunea ca Robert ar face presiuni asupra ei pentru a se decide intre el si actualul (oficialul) ei prieten Michael Angarano.

In replica, actrita a marturisit ca il iubeste pe Robert ca pe un prieten, ca il gaseste intr-adevar HOT dar ca acest lucru ii ajuta pe amandoi foarte mult cand filmeaza impreuna. Existand aceasta chimie intre cei doi povestea lor capata mai multa credibilitate care, se pare ca, a reusit sa dea senzatia ca treace si dincolo de marile ecrane.

2 comentarii:

  1. mie nu imi place kristen stewart...de apreciat ar fi robert pattison si ashley greene dupa parerea mea...sunt cei mai draguti din tot filmul..kristen mi se pare putin cam mandra

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e!! are nasul cam sus!! si nici nu mai are grija de aspectul ei de la un timp!! pare o drogata si la interviuri vorbeste incoerent

    RăspundețiȘtergere