marți, 30 iunie 2009

Ultimul concert nevazut al lui Michael!

Se pare ca Michael Jackson chiar se straduia sa ofere ultimele concerte din cariera si facea numeroase repetitii pentru ca acestea sa se ridice la nivelul asteptarilor fanilor.

In presa au aparut cateva imagini care il surprind pe marele artist exersand pe scena Centrului Staples din Los Angeles. Fotografiile au fost facute pe 23 iunie, cu doar doua zile inainte sa moara.

Cele doua imagini nu fac decat sa lase un gol si mai mare in sufletele tuturor celor care asteptau cu nerabdare revenirea pe scena muzicala a regelui Muzicii Pop!

Dupa moartea sa multe intrebari au ramas fara raspuns, insa niciunul nu il va mai aduce inapoi... Totusi problema celor trei copii ai sai ramane una dintre cele mai importante.
















Desi se banuia faptul ca Michael nu este tatal celor trei micuti cu varste de 12, 11 si 7 ani (Michael Joseph Jackson Jr., Paris Michael Katherine Jackson si Prince “Blanket” Michael Jackson II) abia acum aceste zvonuri au fost confirmate.
De fiecare data s-a folosit sperma unui donator. Debbie Rowe, mama celor doi copii mai mari, a declarat ca a acceptat sa poarte in pantec deoarece Michael fusese foarte bun cu ea si a vrut sa-l rasplateasca.

Partea trista este ca talentul marelui artist a fost risipit... nu a fost transmis mai departe.

Momentan cei trei copii i-au fost increditatii bunicii lor, mamei lui Michael Jackson insa acesta decizie este provizorie. Pe 3 august se va decide daca aceasta va obtine custodia lor definitiv.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu