luni, 1 iunie 2009

10 tinute de la MTV Movie Awards

Kristen Stewart

La inceputul carierei, Kristen s-a straduit sa pozeze ca o diva pe covorul rosu si sa adopte atitudinea potrivita. Acum a ajuns in punctul in care se pare ca nu se mai teme de criticile negative si poate sa fie ea insasi. Doar asa se explica tinuta ei de la MTV Movie Awards. Mi-a placut si ianinte de ea, pentru ca este extrem de frumoasa, dar imi place si acum. Are o atitudine rebela dar femina si sexy in acelasi timp! Rochia pe care a purtat-o a fost Yigal Azrouël din colectia toamna 2009.
















Sienna Miller a avut poate cea mai glamorouse rochie (Twenty8Twelve din colectia toamna 2009). Actrita a stalucit din cap pana in picioare!













Leighton Meester a avut una dintre cele mai sexy tinute. Ea a purtat o rochie bandaj (care culmea nu poarta semnatura lui Herve Leger ci Emilio De La Morena (primavara 2009). Totusi nu sunt de parere ca a ales incaltamintea potrivita. O pereche de sandale cu toc inalt, cu platforme cred ca ar fi fost o alegere mult mai potrivita.











Hayden Panettiere cand reuseste sa fie o aparitie WOW cand dezamageste. La acest eveniment a reusit sa se incadreze in cea de-a doua situatie. Ea a purtat o rochie Emanuel Ungaro (primavara 2009) inca nici lungimea si nici croiul nu au avantajat-o deloc. Ba mai mult, am senzatia ca i-a accentuat defectele – faptul ca este mignona si are sanii mici.
















Megan Fox pe cat de frumoasa este pe atat este lipsita de gust. Daca in ceea ce priveste tinuta de aceasta data a reusit sa nu dea gres (a purtat o rochie Dolce & Gabbana) a reusit sa uimeasca in sensul negativ cu coafura... una cu care Angelina Jolie ar fi facut ravagii acum vreo 7 ani.





















Miley Cyrus nu m-a impresionat nici de data asta. Tinuta a fost relativ ok, desi nu tocmai potrivita pentru varsta ei. Ceea ce mi-a deranjat din nou retina a fost oja neon, care intr-adevar se poarta dar nu in combinatie cu o tinuta nude eleganta (Moschino Cheap & Chic). Un alt minus au fost bijuteriile masive, in exces, care iarasi se potriveau cu varsta si statutul ei dar nu cu tinuta.




























Miley ar putea sa ia lectii de la colega ei Ashley Tisdale. Aceasta a puratat o rochie simpla, Elise Øverland, insa accesorizata mult mai bine. Ashley a optat si ea pentru accesorii masive insa, spre deosebire de Miley, s-a rezumat la o bratara si un inel, purtate pe maini diferite. Lucrurile marunte fac diferenta!





















Vanessa Hudgens este de obicei printre preferatele mele insa nu si de aceasta data. Ea a purtat o rochie din satin semnata Max Azria. Rochiile din acest material consider ca trebuie sa aiba un design mai special pentru a evita asemanarea cu un neglijeu… iar modelul Vanessei tocmai asta imi inspira.





















Cameron Diaz a inceput sa imbatraneasca. Se vede asta pe fata ei... si nu ca ar fi asta o problema dar parca incearca sa adopte tinute care sa o faca mai tanara. Totusi se intampla tocmai invers. Nicio tanara actrita nu s-a imbracat in blugi la acest eveniment... Cameron in schimb a facut-o adoptand o tinuta demna pentru o zi de toamna in niciun caz de vara.

































Cred ca este teribil de greu sa stai in umbra mamei tale desi tu ai 20 de ani iar ea 46. Este cazul lui Rumer Willis care desi se vede cat se straduieste sa isi gaseasca propriul stil care sa o avantajeze si sa o reprezinte nu reuseste sub nicio forma. Poate ar trebui totusi sa accepte sfaturile mamei ei.



2 comentarii:

  1. Sa fim seriosi,conversii aia(Kristen Stewart) nu merg deloc cu atmosfera MTV-ului,mai ales cu asemenea creatie Azrouël .

    RăspundețiȘtergere
  2. buna sunt noua pe blogspot.com . si eu sunt pasionata de moda..poti vizita profilul meu,si imi poti lasa un comentariu cu parerea ta?

    RăspundețiȘtergere