luni, 8 iunie 2009

Robert Pattinson: UPDATE

De curand cineva a postat un comentariu pe blog in care spunea ca fara Stephenie Meyer, actorii precum Robert Pattinson sau Kirsten Stewart ar fi ramas, citez, "tot niste cacati" (vezi ultimul comentariu de la acest articol). Intr-adevar actorii trebuie sa ii multumeasca scriitoarei (ceea ce au si facut), insa nu cred ca este de neglijat faptul ca fara personalitatea actorilor personajele nu ar fi prins niciodata viata si nu ar fi ajuns sa fie atat de indragite iar filmul nu ar fi fost avut un succes atat de mare!

Mergand tot pe aceasta idee recent, regizorul filmului Twilight, Catherine Hardwicke, a acordat un interviu celor de la Mtv.com in care a dezvaluit cateva secrete.

Ea a povestit cum Robert Pattinson este responsabil pentru alegerea faimoasei replici "You'd better hold on tight, spider monkey".

Cu o seara inainte sa se filmeze scena in care Edward ii arata Bellei cat de repede se poate misca si o poarta in spate prin padure, Catherine si-a dat seama ca trebuie sa existe un dialog intre cei doi. Atunci a realizat o lista cu posibile replici pe care a doua zi i le-a inmanat lui Robert. El a fost cel care, avand doza de umor necesara, a decis ca cea mai potrivita ar fi "You'd better hold on tight, spider monkey".

Daca te intrebi care au fost celelalte variante iata-le:

1:Edward: You're not scared of heights, are you?
Bella: Not that I know of ...

2:Edward: Hold on tight ...
Bella: Don't worry ...

3:Edward: Wrap your legs around me like a spider monkey.
Bella: Done.

4:Edward: Got a good grip? Don't let go.
Bella: No chance of that, buddy.

5:Edward: Prepare for liftoff ...

Ce parere ai a facut alegerea corecta?

Iata si cateva fotografii recente cu Robert Pattinson, in NY, la o plimbare cu bunul lui prieten Tom Sturridge.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu