marți, 20 aprilie 2010

Lady Gaga tot mai slaba

Lady Gaga nu a avut niciodata tinute realizate din prea mult material, insa pe masura ce trece timpul, ne arata tot mai mult.

Un motiv pentru care tinutele ei devin tot mai transparente, slipul tot mai mic iar topurile se transforma in sutiene... este acela ca artista se simte tot mai bine in pielea ei. Acest lucru a fost confirmat si de instructorul ei personal, Harley Pasternak, care a declarat ca artista a fost mereu activa, insa cu un an in urma si-a propus sa aiba cel mai grozav corp. De atunci se pare ca si-a intensificat antrenamentul. Harley Pasternak a mai declaclarat ca Lady Gaga nu se plange indiferent de cat de mult o forteaza la antrenamente si ca in prezent este extrem de mandra de cum arata indiferent de ceea ce poarta. Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Exceptand datile in care a pozat topless, pentru diverse reviste, Gaga se imbraca tot mai sumar. Daca la sfarsitul lui 2008 purta corsete, in prezent buricul ei este mai mereu la vedere. Si daca nu este buricul atunci sunt sanii... si tot asa! Pe placul artistei par sa mai fie doar piesele vestimentare minuscule, din dantela sau din latex.

"Tinuta" care m-a socat cea mai tare (daca o pot numi tinuta) a fost banda pe care a avut-o infasurata pe corp in videoclipul Telephone. In acele cadre, din videoclip, Gaga pare sa nu mai aiba mult pana la anorexie.

Nu ma deranjeaza tinutele ei extravagante, pentru ca ii dau acea nota de originalitate, insa tinutele sumare nu ma impresioneaza deloc.



































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu