luni, 5 aprilie 2010

Irina Lazareanu se pregateste sa devina designer

Irina Lazareanu a emigrat in Canada, impreuna cu parintii ei, pe cand avea doar 5 ani. La varsta de 17 a semnat primul ei contract cu o agentie de modele... De atunci au trecut mai bine de 10 ani asa ca nu-i de mirare ca simpla defilare pe catwalk nu o mai multumeste.

Dupa timida incercare de a se impune in industria muzicala, Irina s-a reintors la prima ei dragoste: moda. Totusi, de aceasta data nu vrea sa mai iasa in fata purtand hainele celor mai cunoscuti designeri ci vrea sa se alature acestora cu propriile creatii.

In cei 10 ani de cariera de model, timp in care a defilat pentru case de moda celebre precum Chanel, Balenciaga, Alexander McQueen, Anna Sui, Lanvin, Versace, Irina pare sa fi acumulat destula experienta incat sa prinda curaj sa isi promoveze propriul stil printr-o prima colectie de haine. Pentru a-si pune planurile in practica, modelul va primi ajutor din partea japonezilor de la Seibu.

Iata cateva fotografii cu Irina Lazareanu:

Spring 2008 Ready-to-Wear - Missoni
Spring 2008 Ready-to-Wear John GallianoSpring 2008 Ready-to-Wear BalenciagaOscar de la Renta Resort 2009Fall 2008 Ready-to-Wear Zac PosenPhillip Lim Fall 2008 Ready-to-WearKarl Lagerfeld Fall 2008 Ready-to-WearChristian Dior Fall 2008 CoutureChanel Fall 2008 CoutureChristian Dior - Runway Spring 2009 CoutureNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu