marți, 20 aprilie 2010

Cat de frumoasa poate sa fie Halle Berry?

Halle Berry a participat recent, in California, la un eveniment caritabil menit sa ajute familiile, care au fost victime ale violetei domestice, sa se puna din nou pe picioare.

Actrita in varsta de 43 de ani a reusit sa le eclipseze pe mult mai tinerele Alicia Keys (29 de ani) si Leona Lewis (25 de ani). Desi are deja un copil, Halle are o silueta mult mai frumoasa decat celelalte doua vedete dar acesta nu poate fi considerat singurul ei atu. Si in privinta vestimentatiei, Halle a facut o alegere mult mai buna, mai moderna, mai sexy! Ea a purtat o superba rochie gri, cu decupaje, din colectia de toamna 2010 a casei de moda Gucci la care a asortat o pereche naucitoare de pantofi... Christian Louboutin.
























Alicia Keys si Leona Lewis au optat ambele pentru tinute all black. Astfel, Alicia nu a iesit cu nimic in evidenta iar Leona Lewis chiar a dat gres cu pantalonii bufanti cu turul lasat. Acest model de pantaloni avantajeaza foarte putine siluete, iar cele cu solduri late nu intra in aceasta categorie. Mereu am fost de parere ca Leona ar arata extraordinar daca ar face si alegeri vestimentare potrivite.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu