sâmbătă, 24 aprilie 2010

Hayden Panettiere - marcata de 3 decizii proaste

Hayden Pannetiere pare sa faca alegeri din ce in ce mai proaste. Atat in ceea ce priveste propriul aspect fizic cat si pe plan personal. La inceputul acestui an s-a facut roscata. Din start am considerat ca a facut o mare greseala pentru ca unele vedete pur si simplu sunt facute sa fie blonde si numai blonde. Un astfel de caz mi se pare ca este si Scarlett Johansson.

Apoi, si-a refacut viata sentimentala alaturi de Wladimir Klitschko, un boxer ucrainean cu 13 an mai in varsta decat ea. Hayden are doar 20 in timp ce Wladimir a implinit deja 33. Aceasta nu este singura mare diferenta dintre cei doi. Un alt aspect care ii face si mai nepotriviti este inaltimea. Despre Hayden se stie ca este mignona, masurand doar 1,55m in timp ce el masoara aproape 2 m!

Atunci cand apar impreuna ai senzatia ca tatal si-a scos fiica la plimbare si nici nu vreau sa-mi imaginez cat de incomod trebuie sa fie il privesti de la 1,55m... sau cat de ciudati sunt cand se saruta.

Pe lista deciziilor proaste as trece si ultima schimbare de look. Hayden incearca sa revina la parul blond insa a ales ca odata cu aceasta schimbare sa faca o alta majora: sa isi tunda parul! Fotografiile de la cel mai recent eveniment la care a participat nu sunt in avantajul ei. Cadrele stranse scot la iveala un par ars si imbibat cu produse de styling. Sper sa revina cat mai repede la look-ul dulce si angelic si poate si la un iubit mai frumos... pentru ca actualul nici nu se compara cu Milo Ventimiglia!

































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu