miercuri, 19 noiembrie 2008

Vedetele iubitoare de blanuri

Weekend-ul trecut Lindsay Lohan a avut parte de … sa-i spunem « umilire in public ». Un activist al organizatiei Peta, de protectie a animalelor, a intampinat-o pe actrita la intrarea unui club cu o punga de faina pe care i-a aruncat-o in fata! Motivul? Lindsay purta o haina de balana neagra. Nu iti imagina ca actrita a ales haina de blana pentru vreo aparitie pe covorul rosu. In realitate, vroia doar sa petreaca intr-un club din Paris.
Urmareste filmul cu incidentul (la 0:47 este aruncata faina)

Acesta nu este primul incident in care Lohan este implicata din cauza unei haine de blana. In luna ianuarie actrita s-a indragostit pur si simplu de o haina de blana de nurca in valoare de 11.000 $ , care din pacate era a altcuiva. Acest ultim amanunt se pare ca nu a deranjat-o asa ca s-a hotarat sa o imprumute! Probabil ca nimeni nu ar fi banuit-o daca nu ar fi avut ghinionul ca paparazzi sa o pozeze chiar la iesirea din clubul unde petrecuse toate seara. Fotografiile au aparut apoi in reviste, iar Masha Markova, o tanara in varsta de 22 de ani si-a recunoscut imediat haina si si-a amintit ca intr-adevar Lohan statuse toata seara langa ea. Doua zile mai tarziu si dupa cateva discutii intre avocati, tanara si-a recapatat haina care mirosea a tigari si bautura.
Se pare ca blestemul Peta chiar se tine scai de Lindsay care probabil se va gandi mult mai bine inainte sa mai imbrace o haina de blana.

Si totusi ea nu este singura care adora hainele din balana naturala. Pe lista neagra a celor de la Peta se numara surorile Olsen care profita de orice eveniment monden pentru a-si etala noile achizii.

Nici Sarah Jessica Parker nu a fost iertat dupa ce a aparut in decembrie 2007 la premiera filmului Revolver, din New York, purtand o haina de balana semnata Dolce&Gabbana.

In februarie, anul acesta, Demi Moore a purtat si ea o haina de blana de vulpe argintie, la un eveniment mondent ce a avut loc in Beverly Hills.
Saptamana trecuta si actrita Maggie Gyllenhaal a aprut la Gala de Film MoMa purtand o veste de blana.

Toate ca toate, dar nicio haina de blana nu se poate compara cu cea purtat de Sharon Stone in octombrie, anul trecut, la un eveniment ce s-a tinut la Roma si care culmea ironiei era caritabil!
Se pare ca pentru evenimentul amFAR, Fendi a fost un mare sponsor asa ca Sharon Stone, care a ajutat organizatia sa stranga suma de 1,35 milioane de dolari, si-a permis sa isi faca aparitia intr-o haina de blana de vulpe Fendi gigantica! Oare cate vulpi au murit pentru acest moft al actritei?


3 comentarii:

  1. Hahaha ce a patit-o Lohan! Asa ar trebui sa fie tratate toate care poarta blana! Poate le vine mintea la cap... De Sharon Stone nici nu mai vb. Cred ca era nevoie de pielea a cinci blonde ca ea pentru a face o haina de marimea aia, ceea ce inseamna ca au murit zeci de vulpi ca ea sa o poarte o data!

    RăspundețiȘtergere
  2. decat sa omoare atatea jivine, mai bine isi lua o cerga din lana de oaie de pe plaiurile mioritice, ca pana la urma tot intr-o patura s-a imbracat... ar fi iesit un basic instinct de toata isprava

    RăspundețiȘtergere