sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Peta spaima vedetelor?

Cu cateva zile in urma povesteam patania lui Lohan care s-a trezit cu o punga plina cu faina din fata din partea unui activist PETA pentru ca purta o haina de blana.

Se pare ca intamplarea a speriat-o nu numai pe Lindsay ci si pe Gwyneth Paltrow. Ea si-a cerut scuze public pentru faptul ca a pozat in luna august pentru campania de promovare a noii colectii toamna/iarna Tod`s.

Desi este o vegetariana convinsa, actrita a fost pozata purtand o haina de blana de vulpe argintie, cizme din piele ce mergeau de minune cu gentile pe care trebuia sa le promoveze, realizate din piele de crocodil si de strut!

Reprezentatii PETA s-au sesizat imediat si au fost extrem de « generosi » in declaratii. Dupa ce au facut-o ignoranta, superficiala, lipsita de compasiune fata de animalele care sunt jupuite de vii, reprezentatii PETA au dat si lovitura de gratie acuzand-o ca nu va fi niciodata un exemplu bun pentru fiica sa, Apple in varsta de 4 ani, daca va continua sa aiba un astfel de comportament.

In replica, vedeta si-a cerut scuze public spunand ca a fost o sedinta foto, de o zi, in care a imbracat tot felul de haine si nu intelege de ce tocmai poza in care purta haina de blana a fost aleasa pentru a promova colectia. Gwyneth a mai declarat ca si-a inchipuit ca haina este din blana sintetica insa si-a asumat intreaga vina pe motivul ca ar fi trebuit totusi sa intrebe daca este vorba de blana naturala sau nu. Actrita a incheiat declarand « Stiu ca nu este cea mai buna scuza, dar sper ca reprezentantii PETA sa ma inteleaga. »

Analizand intreaga situatie, acum sunt tare curioasa ce vedeta va mai avea curajul sa poarte haine din blana naturala ? Surorile Olsen sunt in vizor. Ele mai trebuie sa cedeze!

Un comentariu: