marți, 25 noiembrie 2008

Hayden Panettiere designer de genti

Care este problema unor vedete de Hollywood ?! Faptul ca imediat dupa ce au ajuns in lumina reflectoarelor au senzatia ca pot face orice. Sa luam cazut actritei Hayden Panettiere, din serialul Heroes. A devenit cunoscuta datorita talentelor actoricesti. Nimic de spus, are doar 18 ani si a jucat deja intr-un serial de succes. Problema a aparut in momentul in care a crezut ca este in stare sa si cante. Si nu este! Iar mai nou se crede si designer de genti.

Actrita a avut ocazia sa-si realizeze propriul plic pentru colectia de primavara 2009 Dooney & Bourke, care ii va purta numele. (NE)Insirata de propria zodie, Hayden a dorit ca inchizatoarea plicului sa fie chiar un cap de leu realizat din aur de 24 de karate! Deci asta strangea actrita la piept cand a avut acea aparitie dezastroasa de la concertul Madonnei din Los Angeles! Pai daca nici ea nu il poarta atunci cine sa o faca?!

« Fabulosul » plic va costa 295$ si va fi disponibil incepand cu luna decembrie, intr-o gama larga de culori, in toate magazinele Dooney & Bourke.


Se pare ca Heyden nu este la prima tentativa de acest gen. In martie ea a realizat pentru prima data o geanta, ce ii poarta initialele si care avea elemente tot din acelasi metal pretios doar ca de 18 karate, pentru acelasi brand (colectia toamna 2008). Genata disponibila in 11 culori costa 500$.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu