luni, 17 noiembrie 2008

Cyberpunk-trend

Acest nou trend este un amalgam de elemente imprumutate din animeurile japoneze, personajele din jocurile pe calculator, stilul gothic, punk si rock.

Cyberpunk-ul este promovat cu succes de tanarul designer englez Gareth Pugh. Prezentarile sale de moda seamana mai mult cu o defilare a unor roboti ciudati, insa tocmai acest lucru i-a adus succesul!

Prima vedeta care a avut curajul sa poarte nu doar una ci doua tinute din colectiile designerului este nimeni alta decat Beyonce… sau cea responsabila pentru aceste decizii sa fi fost Sasha Fierce, alter ego-ul ei malefic?

Cantareata a aparut la EMA 2008 purtand o rochie semnata Gareth Pugh din cea mai recenta colectie a designerului: pimavara 2009.
Beyonce la EMA 2008

Gareth Pugh primavara 2009

Surprizele nu s-au oprit aici, iar atunci cand a urcat pe scena si a interpretat cea mai noua piesa „If i were a boy”, Beyonce a uimit din nou cu tinuta ei: o rochie semnata tot Gareth Pugh dar de aceasta data din colectia toamna-iarna 2008.

Gareth Pugh toamna-iarna 2008

Cantareata nu este singura care promoveaza acest trend, sau mai bine spus, elemente din acest trend. Victoria Beckham pare sa fie si ea o fana a trendului cyberpunk. Ea a fost vazuta in nenumarate ori purtand latex leggings si nu mai vorbim de ciudatele cizme fara toc semnate Antonio Berardi pe care le-a purtat, in New York, la lansarea celui mai nou parfum.

Victoria Beckham - latex leggings trend

Victoria Beckham - cizme Antonio Berardi

Cizmele Antonio Berardi

Antonio Berardi - toamna/iarna 2008

Un comentariu: