duminică, 30 noiembrie 2008

Who`s Got Style? Beyonce cu siguranta NU!

Oricat as vrea sa nu mai scriu despre Beyonce nu ma pot abtine, mai ales cand se dovedeste faptul ca noua imagine pe care vrea sa o impuna sub numele de Sasha Fierce este doar o impostoare, o copie xerox a mai multor vedete. Altfel spus: nu are NIMIC ORIGINAL!

Faimoasa manusa metalica

Ideea a fost “imprumutata” de la Kylie Minogue, care a folosit manusi metalice aurii in timpul unui concert din turneul KylieX2008.

Aceasta nu a fost prima data cand Beyonce s-a inspirat din costumatiile scenice ale cantaretei australience. In 2007, la premiile BET, Beyonce si-a facut aparitia pe scena purtand un costum de robot. Intamplarea face ca in aprilie 2002 Kylie fusese prima care isi facuse o intrare spectaculoasa in timpul unui concert, purtand un costum ce parea desprins din filmele SF.


Machiajul folosit pentru promovarea noii imagini, de fata rea este inspirat chiar de la Rihanna.

Aceasta din urma a fost machiata strident pentru fimarile videoclipului Disturbia, unde cantareata interpreta un demon, exact ceea ce isi doreste Beyonce sa reprezinte Sasha Fierce, alter ego-ul ei malefic.

Tot pentru promovarea imaginii Sasha Fierce, Beyonce a folosit la o sedinta foto un corset motocicleta pe care sigur si-l aminteste toata lumea.

Costumul cu pricina fusese purtat de un model in 1992, in videoclipul Too Funcky al lui George Michael (min. 1:18 – Emma). Recent fusese fusese folosit si de modelul Alice Dellal.

Alice Dellal
Furturile nu se opresc aici. In noul videoclip “Diva” Beyonce a folosit o rochie tip sirena.


Jennifer Lopez purtase purtase, la o sedinta foto ce a avut loc cu nici mai mult nici mai putin de 10 ani in urma, o rochie identica!

As incheia spunand ca Beyonce are nevoie urgent de un stilist cu mai multi neuroni in cap si care sa dea dovada de originalitate.

2 comentarii: