luni, 17 noiembrie 2008

Beyonce si manusa ei metalica

Multe vedete adopta un nume de scena, iar dupa ce ating punctul maxim al celebritatii vor sa revina la numele lor adevarat. Insa, nu acesta este si cazul lui Beyonce care vrea opusul. Ultima dorinta a cantaretei este sa i se spuna Sasha Fierce acest nume reprezentand, dupa spusele ei, mult mai bine artista din ea: « Atunci când sunt pe scenă sunt altcineva »! Se pare ca de aici a si pornit toata aceasta povestea cu manusa metalica si cu schimbarea de look pentru ca, trebuie sa recunoastem, e un pas mare de la rochiile diafane la creatiile lui Gareth Pugh.

Prima data cand am vazut fotografiile cu ea de EMA am crezut ca vrea sa impuna un nou trend, insa analizand putin situataia mi-am dat seama ca este imposibil, In primul rand, pentru ca Beyonce ar putea sa fie un trendsetter si in al doilea rand pentru ca nu pare sa fie nimic mai mult decat o strategie de marketing, un fel de rebranding daca pot sa-i spun asa. Care va sa zica, acea manusa este reprezentativa pentru alter egoul ei Sasha Fierce care, asa cum spune si numele, este partea ei intunecata, malefica (a se vedea si expresia fetei din fotografii).

Privita din acest ultim punct de vedere ideea nu pare rea, insa continui sa cred ca este o greseala sa isi schimbe numele. Parca tot Beyonce i se potriveste si suna si mai bine.


Ce parere ai despre manusa metalica: love it or hate it?

3 comentarii: