duminică, 23 noiembrie 2008

Trend 2009: Platformele

Analizand colectiile pentru sezonul primavara-vara 2009, ale marilor case de moda, putem trage urmatoarea concluzie: sandalele tip platforma vor fi un must have! Dolce & Gabbana, Fendi si Moschino sunt doar cateva nume celebre care au inclus in prezentarea noilor colectii acest tip de incaltaminte.

Dolce&Gabbana

Modelul D&G este unul incarcat, din piele de crocodil lacuita si cu multe barete. Talpa este si ea accesorizata cu elemente metalice si figuri geometrice.


Fendi


Casa de moda italiana a reinventat modelul de incaltaminte tip platforma. Priviti din spate, pantofii par sa aiba un toc obisnuit insa, privit dintr-o parte, acestia devin pantofi-platforma, oferind mai multa stabilitate. In ceea ce priveste materialele din care au fost realizate, se remarca pielea intoarsa dar si cea lacuita.


Moschino

Sandalele platforma prezentate de Moschino sunt poate cele mai aspectoase, dat totodata par si cele mai incomode. Cea de-a treia casa de moda italiana a mizat, in realizarea platformelor, pe luciu: pielea lacuita.


Se pare ca desigerii se incapataneaza sa pastreze in prim-plan incaltamintea realizata din pielea lacuita desi nu este tocmai pe gustul meu.

Un comentariu: