vineri, 21 noiembrie 2008

Rihanna s-a tatuat din nou!

Cantareata si-a facut un nou tatuaj. De aceasta data a ales unul tribal pe care l-a facut in Noua Zeelanda si reprezinta putere si iubire. Nu e de mirare ca acelasi tatuaj si l-a facut si iubitul ei Chris Brown.


Acesta este al doilea tatuaj asemanator pe care si-l fac amandoi, primul reprezentand cateva stelute pe ceafa.


Rihanna a aparut cu noul tatuaj pentru prima data la prezentarea noii colectii Gucci UNICEF Tattoo Heart, a carei imagine si este. Accesoriile sunt cum nu se poate mai urate iar culmea, Rihanna a declarat ca este o fana a brandului, dar in special al gentilor Gucci!. Ca sa-ti faci o idee, de cat de urate sunt, iata aceasta geanta:


Colectia este disponibila, din 19 noiembrie, in magazinele Gucci din 20 de tari, iar la vanzarea fiecarei gentute, un procent de 25% se vor duce la UNICEF pentru a ajuta copiii orfani si cei bolnavi de sida din Africa.

Revenind la tatuajul Rihannei, aceasta a declarat ca a durut-o ca naiba („it hurt like hell”) dar ca a suportat pentru ca si-a dorit din totdeauna un astfel de tatuaj. Totusi cate tatuaje si-a dorit ea pana la 20 de ani (da, doar atatia are!)?! Ei, bine cu tot cu ultima achizitie… vreo 11:


1. o stea in urechea stanga

2. semnul zodiacal de la pesti in spatele urechii drepte

3. la inceput tatuajul cu stelutele de pe gat arata asa:


... apoi stelutele s-au extins pe spate



4. note muzicale pe picior



5. un cap de schelete cu o funda pe glezna stanga



6. rugaciune in sanscrita pe sold

7. "Libertatea este Dumnezeu" scris in araba pe partea stanga



8. Data de nastere a celei mai bune prietene



9. "Shhh..." pe degetul aratator de la mana dreapta


10. "Love" pe degetul mijlociu de la mana stanga


11. Tatuajul tribal (vezi prima poza)

Se pregateste pentru al 12-lea tatuaj?


Aceasta fotografie a fost facuta de paparazzi cand Rihanna isi plimba cainele. Era un inceput de tatuaj ce reprezenta o chitara. Ulterior cantareata a declarat ca nu era definitiv si a renuntat la el. Mai bine!

2 comentarii:

  1. Nu sunt de acord cu atitudinea ta din articol. Este corpul ei, face ce vrea. De ce tatuajele trebuie privite ca ceva rau? Apropo, de dragul acuratetii, primul a fost cel din spatele urechii, apoi nota muzicala si cheia sol, urmate de rugaciunea in sanscrita si steluta de pe ureche. Si mai are cuvantul Shhh pe degetul mijlociu al manii drepte. Daca vei cauta pe net, vei vedea ca foarte multi artisti au tatuaje. E o forma de exprimare pentru ei. Iar faptul ca rihanna reuseste sa aiba succes cu o imagine de fata cu atitudine intr-o lume in care imaginea de bimbo-proasta e la mare cautare nu e decat de apreciat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei chiar nu stiu ce atitudine critici... pentru ca am fost obiectiva (cu privire la tatuajele ei) pana la sfarsit cand am spus "mai bine ca s-a oprit" si nu si-a mai facut tatuajul cu chitara pentru ca ala... chiar parea foarte urat si mult prea mare :) Iar in ceea ce priveste ordinea tatuajelor, ei bine nici nu am vrut sa le pun in ordine pentru ca nu asta era ideea ci doar sa le insir pe toate :)

    Si asa ca de final am sa-ti mai spun ca nu sunt impotriva tatuajelor pentru am si eu unul.

    RăspundețiȘtergere