joi, 20 noiembrie 2008

Kitschy Beyonce loveste din nou!

Cand aveam senzatia ca a mai revenit cu picioarele pe pamant si a mai invatat cate ceva despre moda si stil… cantareata o da iarasi in bara!

Mereu am fost de parere ca ce e scump sau de firma nu este automat si frumos. In plus, toate casele de moda care isi pun pe produse logo-uri cat casa imi provoaca greata!

Este si cazut Chanel care mai bine s-ar limita la colectii de haine pentru ca la capitolul accesorii nu sta bine deloc. Asa se intampla ca lanseaza tot felul de prostii pe piata si vedetele cu multi bani si lipsa totala de simt estetic se ingramadesc sa le acizitioneze.

Asa s-a intamplat si cu Beyonce care si-a chinuit de doua ori inutil urechile. O data pentru ca ele nu pot sa protesteze si le-a obligat sa poarte asemenea kitsch-uri si in al doilea rand pentru ca par foarte grei… dar cine stie poate vrea sa-si faca urechi de magar si asta e singura modalitate care poate da rezultatele asteptate. Si atunci poate nu o sa mai vrea sa isi spuna Sasha Fierce ci Donkey Fierce. Parca suna si mai bine asa!


3 comentarii: