joi, 20 noiembrie 2008

Cei mai “hot” copii ai Hollywood-ului!

Se apropie sfarsitul anului 2008 si deja au inceput sa apara tot felul de topuri, insa iata unul care este realizat de Forbes pentru a doua oara : “Hollywood's 10 Hottest Tots”. De aceasta data « hot » a fost folosit in idea de copiii de vedete « subiect fierbinte pentru presa ». De fapt, in functie de acst lucru s-au si stabilit castigatorii. Un alt criteriu a fost ca micutii sa aiba cel mult 5 ani.
1. Suri Cruise (2 ani)
Cu putin timp in urma am pariat pe Suri Cruise. Fetita lui Katie Holmes si Tom Cruise este pur si simplu adorabila! Insa, mereu m-am intrebat, cum poate Katie care este un dezastru in moda sa isi imbrace fetita atat de bine?! Pana la urma se pare ca nu mai conteaza, important este ca Suri a reusit sa o intreaca nu doar la frumusete pe Shiloh Jolie-Pitt ci si in presa! Conform datelor furnizate de Forbes, Suri a fost subiectul a peste 1.300 de articole anul acesta.

Locurile trei si patru au fost ocupate tot de copiii Jolie-Pitt, mai exact Zahara (3 ani) si Pax (4 ani). Ceilalti copii ai celebrului cuplu nu au intrat in top (desi erau la fel de HOT) pentru ca Maddox este prea mare (are 7 ani) iar gemenii Vivienne si Knox nu au adunat suficiente aparitii in presa, in cele patru luni de cand s-au nascut.

2.3.4. Shiloh (2 ani), Zahara(3 ani) si Pax (4 ani)

Sam Alexis-Woods fetita lui Tiger Woods (care arata mai degraba a baietel) a ocupat locul 5 cu 1.100 de mentionari in articole.

5. Sam Alexis-Woods (1 an)

Cruz Beckham (fiul lui Victoria si David Beckham) a ocupat locul 6 si asta pentru ca este un baietel cool! Merge la cumparaturi cu mamica imbracat in Robin si face breackdance la doar 3 ani!

6. Cruz Beckham (3 ani)


Matilda Rose Ledger, fiica lui Michelle Williams si Heath Ledger, nu este o frumusete insa a avut un tata fenomenal. Subiectul cel mai aprins pentru presa a fost faptul ca a mostenit toata averea tatalui… din pacate mult prea devreme. Iata si poza mea preferata cu cei doi.

7. Matilda Rose Ledger (3 ani)

David Banda este copilul infiiat de Madonna din Malawi. El a fost un subiect « hot » pentru presa deoarece adoptia sa a durat mai mult decat s-ar fi asteptat probabil oricine, mai ales daca judeci din prisma celebritatii mamei adoptive. Mai exact, cantareata a inceput procedurile de adoptie in 2006 insa, abia in mai 2008 a devenit mama cu acte in regula!

8. David Banda (3 ani)


Sean Preston Federline a avut inca de la nastere toata atentia presei, fiind primul baiat al lui Britney Spears si Kevin Federline. Divortul, lupta pentru custodie si « nazbatiile » mamei l-au pastrat in lumina reflectoarelor si pe micut.

9. Sean Preston Federline (3 ani)


Ca si in cazul lui Britney si Kevin, si Denise Richards si Charlie Sheen au avut parte de un divort complicat si o lupta pentru custodia copiilor. Totul a culminat cu un nou proces deoarece Denise vroia ca Sam sa apara in noul ei show « It`s Complicated » iar Charlie Sheen ii interzicea. In cele din urma Denise a castigat procesul iar Sam s-a bucurat de toata atentia presei!

10. Sam Sheen (4 ani)


Ma intreb totusi cum de a ratat acest top Kingston, baietelul in varsta de doi ani al lui Gwen Stefani si Gavin Rossdale?!

Si daca tot vorbim de frumusetea copiilor de vedete nu pot sa nu-l mentionez (desi nu se incadreaza, ca varsta, in top caci are 9 ani) si pe Presley Walker, baiatul lui Cindy Crawford care arata… asa:

2 comentarii:

  1. intrebarea este:sigur este baiat?
    iar daca asta este realitatea - asa mama asa copil! frumusel foc

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand vine vorba de copii, toti sunt fenomenali, iar in clasamentul asta al tau cativa sunt chiar foarteeee reusiti. ;)

    RăspundețiȘtergere