duminică, 16 noiembrie 2008

Cand stilistul nu-i acasa…

Hayden Panettiere cu siguranta nu joaca pe masa. Nu ca nu si-ar fi dorit, dar asta ar fi insemnat sa atraga si mai mult atentia asupra tinutei sale care este pur si simplu o catastrofa !

Pe Hayden o cunosti din serialul Heroes difuzat pe NBC. Nu este o frumusete rapitoare, inaltimea nu o ajuta… constitutia nici atat si totusi are acel ceva. Farmecul respectiv este scos la suprafata atunci cand actrita, de numai 19 ani, intra sub bagheta magica a vreunui stilist. Lucru care s-a si intamplat pana cand Hayden s-a gandit ca s-ar putea descurca si singura.

Problema a aparut in momentul in care s-a pierdut precum Alice in Tara Minunilor printre trenduri, accesorii si combinatii nereusite. Rezultatul a fost prezentat la concertul Madonnei de saptamana trecuta din Los Angeles : o bluza mult prea decoltata de care a trebuit sa traga in permanenta, atunci cand geanta nu era suficient de mare pentru a fi folosita pe post de paravan, un lant grosolan ce parea ca o strange de gat si o pereche de pantaloni mult prea mulati pentru picioarele ei nu tocmai drepte. Si cand te gandesti ca se ducea doar la un concert…





2 comentarii: