joi, 20 noiembrie 2008

Brandy sfasiata de caini sau stilistul fetelor de la Trident?

Cu siguranta toata lumea isi aminteste de blugii celor trei fete de la Trident. Habar nu am daca mai exista formatia, dar le-am gasit stilistul!
In imagine este Brandy (canta si ea, chiar daca habar nu ai cine este). Daca fetele de la Trident mai aveau o scuza caci aia era costumatia lor de scena si a fost o modalitatea buna (ieftina, dar buna) de a se promova desi nu aveau niciun talent – cel putin muzical, Brandy nu are nicio scuza! Cantareata de culoare a iesit asa pe strada. Cu siguranta are o perceptie gresita despre ceea ce presupune sa porti blugi cu aspect uzat! Pana si prietenul ei pare sa se priceapa mai bine la capitolul asta.

Ca look-ul sa fie complet si-a mai aruncat pe umar si o geanta Louis Vuitton. Aceasta casa de moda face poate cele mai urate si kitschoase genti pe care le-am vazut vreodata, iar la logo intrece Chanel!

2 comentarii:

  1. saraca fata e amarata rau, cauta un adapost de noapte pentru ca a venit frigul si ar putea sa raceasca sau mai rau sa o jefuiasca cineva si sa-i fure frumusetea de panatloni.

    RăspundețiȘtergere
  2. DE EA IMI PLACE,DAR BLUGII SUNT ORIBILI,POATE FAPTUL CA ESTE VEDETA CREDE CA SE POATE IMBRACA CHIAR IN ORICE,NU CRED.

    RăspundețiȘtergere