sâmbătă, 27 februarie 2010

Kristen Stewart - o saptamana/ 3 look-uri extrem de feminine

M-am obisnuit sa o vad pe Kristen imbracata numai in blugi, cu tricouri si incaltata cu tenisi... trecuse ceva timp de cand nu mai aparuse pe un covor rosu. Totusi, saptamana trecuta a fost mai speciala. Kristen nu a aparut doar pe covorul rosu la premiile Bafta ci a mai onorat si alte invitatii la evenimente de moda!

21 Februarie

La premiile Bafta, Kristen a mizat pe o tinuta clasica, insa cu totii stim ca nu clasicul o caracterizeaza ci acele tinute moderne, cu influente rock sau chiar punck, acele tinute feminine si rebele in acelasi timp. Tinuta “all white” semnata Chanel (couture spring 2009) a fost mult prea cuminte pentru a ma impresiona.






















22 Februarie

Pentru ca tot se afla in Londra, Kristen a participat si la Elle Style Awards. Tinuta semnata Emilio Pucci din colectia de toamna 2009 i s-a potrivit perfect, fiind opusul celei purtate la premiile Bafta. Rochiile scurte o avantajeaza pentru ca are picioare frumoase, in timp ce partea de sus, asemanatoare unui corset, ii da acel strop de “obraznic” look-ului final. "Ingredientul" care m-a facut sa ador si mai mult tinuta ei a fost geaca de piele.



































23 Februarie

Kristen a participat si la o prezentare de moda cat timp a stat in Londra. Actrita a ocupat un loc in primul rand alaturi de alte vedete precum Mary-Kate Olsen, Kate Hudson si Claire Danes la prezentarea colectiei Burberry Prorsum toamna/ iarna 2010.

Singura piesa vestimentara potrivita a fost fusta argintie semnata tot Burberry (primavara 2010). Kristen ar fi putut renunta la haina sau ar fi fost mult mai bine daca alegea un sacou scurt. Totusi, ma bucur de faptul ca a reusit sa isi stapaneasca noua coafura care i-a cam dat batai de cap inca de la inceput. Eu una astept cu nerabdare sa-i creasca din nou parul.






































































5 comentarii: