duminică, 14 februarie 2010

Hair style trend 2010: Renunta la blond in favoarea brunetului

Multe vedete au renuntat in ultima perioada la parul blond in favoarea brunetului sau castaniului. Prima care a dat acest start a fost modelul Agyness Deyn.

Celebrul model a trecut de la blondul platinat la o culoare naturala, castaniu.






















Trupa Black Eyed Peas a aparut in industria muzicala in 2005. Dupa aproape 5 ani, Fergie a ajuns la concluzia ca este momentul unei schimbari de look. Parul ei blond este acum brunet cu suvite castanii.


























Ashlee Simpson a fost si ea mult timp blonda si apoi roscata. Recent a fost si ea convinsa de hair stylist sa treaca in tabara brunetelor. Totusi, in cazul ei nu s-a dovedit a fi o alegere atat de buna. Ca roscata, Ashlee era mult mai seducatoare.


























Nicole Richie a fost si ea o buna perioada de timp o "blonda veritabila". Faptul ca si ea a ales sa isi inchida culoarea parului este inca o dovada a faptului ca blondul nu mai este "in trend".




























Jessica Alba a fost extrem de nehotarata in privinta culorii parului, in 2009. Dupa repetate schimbari de look, actrita s-a oprit la un saten inchis.























Tot din categoria nehotaratelor face parte si Britney Spears. Vedeta ne demonstreaza periodic faptul ca de la blond la brunet este doar un pas dar si invers.
































Cea mai recenta vedeta care a suferit o schimbare de look la fel de drastica este Lindsay Lohan. Din pacate si in cazul ei pot spune ca blondul i se potrivea mult mai bine.


































Tousi, in general, anotimpul rece pare sa fie cel al brunetelor. Ramane de vazut cate dintre aceste vedete vor rezista tentatiei de a se reintoarce la parul lor blond, la vara. CCO le va mentine sub lupa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu