duminică, 7 februarie 2010

Red Carpet: Grammy 2010

Defilarea vedetelor pe covorul rosu, la premiile Grammy, nu a fost la fel de glamorouse pe cat a fost cea de la Golden Globes ceea ce demonstreaza inca o data ca in industria muzicala lucrurile stau putin altfel decat in industria cinematografiei.

In timp ce actritele se intrec in tinute rafinate, delicate.... cantaretele vor sa socheze, sa impresioneze prin tinute cat mai provocatoare, mai orginale, sau mai ciudate... Lucrurile nu au stat altfel nici la cea de-a 52-a editie a premiilor Grammy asa ca am sa incep cu Lady Gaga care a reusit sa atraga privirile tuturor nu doar cu o tinuta ci cu trei.

Am sa mentionez in primul rand faptul ca toate cele trei costume purtate de artista in acea seara au fost realizate de Armani. Totusi, cea mai impresionanta a fost rochia lunga cu corset, ce a fost conceputa pornind de la un model din colectia Armani Couture Prive 2010. Singurul lucru care "m-a deranjat" a fost peruca mult prea galbena la varfuri... insa si aceasta tine de excentricitatea cu care Gaga ne-a fascinat pe toti.




































































Rihanna a ales pentru covorul rosu o rochie eleganta, alba, semnata Elie Saab din colectia couture/toamna 2009. Rochia, spectaculoasa, a fost o alegere inspirata, insa cu siguranta ar fi aratat si mai bine daca ar fi avut gatul descoperit.
































Pentru petrecerea de dupa decernarea premiilor Rihanna a ales o tinuta mai nonconformista Viktor & Rolf.

































Jennifer Lopez stie de obicei sa aleaga tinute glam, care sa o ajute sa-si mentina statutul de diva ravasitoare. De aceasta data a ales o tinuta Versace din colectia primavara 2010, insa din pacate rochia a aratat mult mai bine in prezentarea de pe catwalk.




































Fergie a fost o prezenta sexy. Cantareata a ales o rochie de un albastru electric semnata Emilio Pucci din colectia primavara 2010.






































Britney si-a facut si ea aparitia pe covorul rosu. Artista a optat pentru o LBD, insa alegerea ei a reusit sa darame teoria conform careia o rochie neagra te poate scoate din orice incurcatura, fiind cea mai sigura alegere pentru un eveniment cu pretentii. Rochia din plasa a purtat semnatura Dolce & Gabbana si a amintit de un look si mai vulgar, din 2001. In acel an, la premiile VMA, Britney a purtat tot o rochie D&G din dantela neagra. O rochie asemanatoare a mai purtat si in decembrie 2006.




















VMA 2001




















2006
















Pentru defilarea pe covorul rosu, Beyonce a ales o rochie total nepotrivita. Cantareata s-a obisnuit sa impresioneze prin rochiile cu croiala mermaid, insa de aceasta data nici materialul, nici imprimeul si cu atat mai putin culoarea nu au fost alese in avantajul ei. De accesoriile supradimensionate nici nu mai vorbim... acestea nu au facut altceva decat sa dea o nota de vulgaritatea tinutei nude...



































Mult mai potrivite au fost celelalte doua rochii purtate de Beyonce in acea seara desi cerceii au fost din nou extrem de prost alesi.
Rochia in nuante metalice a purtat semnatura Armani Privé in timp ce rochia neagra, din piele, a fost Atelier Versace (toamna 2009).




























































La 41 de ani Celin Dion a demonstrat tuturor ca poate sa arate extrem de bine daca face aceleasi alegeri vestimentare ca Beyonce. Desi au ales doi designeri diferiti, rochiile celor doua vedete au fost asemanatoare. Beyonce a purtat o rochie semnata Giorgio Armani Prive in timp ce Celin Dion a ales o rochie la fel de scurta si stralucitoare semnata Aquilano Rimond.































































Pink nu se poate lauda cu faptul ca ar avea trasaturi delicate. Totusi, rochia sirena (Tony Ward), purtata pe covorul rosu a fost o alegere cat se poate de buna, Pink reusind sa emane acea feminitatea care ii lipseste de obicei. Cum minunile nu dureaza prea mult, lucrurile s-au schimbat radical in momentul in care artista a urcat pe scena. Frumoasa rochie a fost inlocuita de cateva badaje care au lasat sa se vada cat se putea de mult din corpul neatragator si masculin al vedetei.



























































Nicole Kidman a reusit sa emane aceeasi eleganta si delicatete, cu care ne-a obisnuit la fiecare eveniment, purtand o rochie neagra din satin semnata Prada.





















Lasand la o parte coafura nu tocmai reusita ce imi aduce aminte de Natalia Oreiro (cu toate ca sursa originala de inspiratie este Betty Page, un cunoscut model din anii `50) Katy Perry a fost extrem de seducatoare intr-o rochie nude, cu trena si aplicatii aurii semnata Zac Posen. Rochia face parte din colectia de primavara 2010.











































Miley Cyrus a aratat in sfarsit decent. Ea a ales o rochie bandaj din colectia de primavara 2010 Hervé Léger by Max Azria.











































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu