luni, 15 februarie 2010

Kelly Osbourne a slabit pana a ajuns model

Am ramas pur si simplu socata cand am vazut o fotografie recenta cu Kelly Osbourne, de la prezentarea de moda a designerului Michael Angel. Vedeta a ocupat un loc chiar in primul rand si nici nu se putea altfel pentru ca la cum arata toata lumea ar vrea sa o vada, sa o admire.




















Kelly a reusit sa slabeasca in ultimele luni 20 de kilograme! Era cunoscut faptul ca tot timpul s-a supus unor cure de slabire drastic care aveau apoi efectul yoyo. Insa de aceasta data, Kelly a ales o modalitate sanatoasa.

Totul a pornit dupa ce a aprticipat la “Dancing with the stars” (in variant romaneasca “Dansez pentru tine”). Programul incarcat din timpul competitiei a facut-o sa-si dea seama ca poate sa slabeasca si fara sa se indoape cu pastille asa cum era obisnuita.

Dupa ce emisiunea s-a terminat, Kelly a inceput o dieta bazata pe cinci mese, pe zi, ce contin multe fructe si salate. In plus face ceva ce nu a mai facut pana acum: se antreneaza cate 4 ore pe zi, iar de doua ori pe saptamana face si pilates.

Schimbarea in bine i se poate citi pe chipul asa ca declaratia ei nu face decat sa ne confirme cat de bine se simte acum in propria piele: “ma trezesc fericita in fiecare zi”.

Si pentru ca acum are un corp de invidiat, Kelly a fost invitata chiar pe podium sa prezinte colectia Betsey Johnson toamna 2010 din timpul saptamanii modei Mercedes-Benz.




















Tot in aceeasi saptamana ea a mai urcat pe podium, alaturi de alte vedete in cadrul unei prezentari de moda caritabile, organizate de Naomi Campbell, pentru a ajuta Haiti.

































Decembrie 2009




















Noiembrie 2009




















Octombrie 2009




















Septembrie 2009




















Iunie 2009












2 comentarii:

  1. nimic nou de cateva zile ... :(
    suntem aici persoane care asteapta cu nerabdare o stire noua , o veste despre vedetele noastre preferate :D
    asa ca ... pe cand un post nou?
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. documenteaza-te inainte sa scrii ceva , angel jackson sunt doua tipe sub numele acesta , nu un designer ;)

    RăspundețiȘtergere